Sayfa 553/1002 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Türkçeyi gözüyle okumayanlar burada bile tonla var diye vazgeçtim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hamza dayıyı anlamakta zorlanıyorum. Konu nedir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : İstanbul ile temasın çok olduğu illerde de virüs artısı yüksek oranlarda

Sağlık Bakanı : Tüm Türkiye, İstanbul'un temaslısıdır. İstanbul'da durumu kontrol altına alamazsak salgın baş edilir olmaktan çıkacak
    Sizin de içinde bulunduğunuz iktidarın eseri Sn Bakan. Ne kadar övünseniz azdır. Milletin kafasına çay paketi atmaya devam edin, virüse iyi gelir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

At yalanı öpeyim in***** 2305 vaka istanbulda tek vaşına bunun 2 katı hasta vardır
    bir halt olacağı yok.

Tedbir tamam, her boyayı boyadık, bir tek musikisi kalmıştı!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tedbir tamam, her boyayı boyadık, bir tek musikisi kalmıştı!
    Bence içecek satışı yasaklansın. Millet ne içiyor bazen çözemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Bilim kurulu üyesi : Aşı talebi ülkelere kısım kısım dağıtılıyor , elimize 380 bine yakın doz ulaştı bu yüzden aşılamaya bir kriter getirmek zorunda kaldık . Şu an yüksek değil çok yüksek değil çok çok yüksek riskli hastaları aşılıyoruz , aşılar geldikçe bu durum kriter düşürülecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayko abi Hamza sizin iyiliğiniz için dedi onu galiba
    Empati yaptı ya adam
    Daaaa naapsın ki
    pandemi dönemi hastaneye gitmeden buradan fikir edinmek istiyormuş ya... bizde sanki yazılanı okuduğumuzda anlamıyoruz... hastanesiz olmaz o iş, buradan fikir verilmez ... onun için pandemi mandemi dinlemeden hastane yoluna ışık tuttuk ... daha önce göz ameliyetı mı geçirdin gençliğinde renk kölüğü mü var neyin varsa yaz dedik yanına al git amerikana ... sanki biz yazılanı ( hamza und klaus ) okuduğumuzda anlamıyoruz ... yazık .. öyle de böyle de değil bayağı saygısız bir yurttaşmış .

sonra iş işten geçtikten sonra demez inşallah ben niye her şeyi siyah beyaz gri alacalı bulacalı görüyorum
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    pandemi dönemi hastaneye gitmeden buradan fikir edinmek istiyormuş ya... bizde sanki yazılanı okuduğumuzda anlamıyoruz... hastanesiz olmaz o iş, buradan fikir verilmez ... onun için pandemi mandemi dinlemeden hastane yoluna ışık tuttuk ... daha önce göz ameliyetı mı geçirdin gençliğinde renk kölüğü mü var neyin varsa yaz dedik yanına al git amerikana ... sanki biz yazılanı ( hamza und klaus ) okuduğumuzda anlamıyoruz ... yazık
    Aynı falsöllü hatayı :

Elma telefonlarının patronu
    Sitiyf cobs yaptıydı
    Zamanında

Doktor ona ilk dediydi
    Ameliyat (şaka değil bu)

Yoooo nayn mayn diyip

İlaç tedaviyi seçti
    Tedavi oldu mu
    Oldu ama
    Hatalı oldu

Kaybettik
    Malesef

Gerçi bendede greencard yok Amerikan hastahane yerine Okmeydanı SSK dayım))

Sayfa 553/1002 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •