Sayfa 311/682 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak herşey e muhalefetsin inan gerçi her sitede boyle bir muhalefetede ihtiyaç var, hisse hakkında ne yazsak hisseyi pazarliyorsunuz diyorsunuz.hisseyi pazarlamıyorum. Sadece detaylı irdeleyip kendi düşüncemi paylaşıyorum, burdan etkilenip alan alıyorsa da sesi çıkmayacak, mesela ben bu hafta bu hisseyi aldım, alırken burda bisürü olumsuz yazan vardı onlara rağmen 3,10 dan başlayarak 2,62 ye kadar aldım pryce pey dünde aldım , yani etkilese ben almazdım, ayrıca benim beklentim var aldiysam, çünkü alan kurumların maliyeti benden çok yüksek su anda, diğer taraftan trade yaptım üç dört defa ve en son hisseyi şimdi, 2,80 ne kadar indirdim maliyeti, düşerse düşer o zaman almayaydım degilmi. Kimse silah zoruyla aldırmıyor, herkes alayim ve hisse %20 bir günde kar ets im satayım derdinde, öyle bir dünya var mi sence. Kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor...

Ben haftaya 3 üzerini girecek diye bekliyorum belki 3,50 lere de gidecek.. Şimdi bunu dedim diye pazarlamış mi oluyorum, ayrıca tabiki diyeceğim cunki ben hisse aldım, düşsün demek içinmi aldım, tabiki çıkacak diyeceğim,

Senin haftaya beklentin ne peki, pazartesi ben 2,63 lerden çok da alim fırsatı vermez diye tahmin ediyorum ya sence.
    Ben çıkar ya da düşer diyemiyorum çünkü bilemiyorum tahta yapıcı ne karar verirse o olur ayrıca sana muhalefet olsun diye yazmadım sadece kafamda soru işaretleri olanları yazdım yani bunlar bir cepten bir cebe dolduruyorlar . Mesela Gedik yatırım Ortaklığı da 200.000 lot 1.80 maliyetli var bunlar enayi mi de sekizlere çıkmış satmıyorlar. İnşallah yönünü yukarı çevirir de küçük yatırımcıların zararı kalmaz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Ben çıkar ya da düşer diyemiyorum çünkü bilemiyorum tahta yapıcı ne karar verirse o olur ayrıca sana muhalefet olsun diye yazmadım sadece kafamda soru işaretleri olanları yazdım yani bunlar bir cepten bir cebe dolduruyorlar . Mesela Gedik yatırım Ortaklığı da 200.000 lot 1.80 maliyetli var bunlar enayi mi de sekizlere çıkmış satmıyorlar. İnşallah yönünü yukarı çevirir de küçük yatırımcıların zararı kalmaz

peki sence neden satmamıştir gedik, düşüncen ne peki,aklına gelen .nedir

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    peki sence neden satmamıştir gedik, düşüncen ne peki,aklına gelen .nedir
    Bence buradaki de kendilerinindır bunu zaten uzun vadeli büyük yatırımcılar almazlar çünkü temettüsü yoktur. Bunu herkes merak ediyor acaba hisse tekrar çıkar mı çıkmaz mı mutlaka çıkar ama dibinin nerede olduğunu kestirmek lazım bunların satışları bitmiştir inşaallah.

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak herşey e muhalefetsin inan gerçi her sitede boyle bir muhalefetede ihtiyaç var, hisse hakkında ne yazsak hisseyi pazarliyorsunuz diyorsunuz.hisseyi pazarlamıyorum. Sadece detaylı irdeleyip kendi düşüncemi paylaşıyorum, burdan etkilenip alan alıyorsa da sesi çıkmayacak, mesela ben bu hafta bu hisseyi aldım, alırken burda bisürü olumsuz yazan vardı onlara rağmen 3,10 dan başlayarak 2,62 ye kadar aldım pryce pey dünde aldım , yani etkilese ben almazdım, ayrıca benim beklentim var aldiysam, çünkü alan kurumların maliyeti benden çok yüksek su anda, diğer taraftan trade yaptım üç dört defa ve en son hisseyi şimdi, 2,80 ne kadar indirdim maliyeti, düşerse düşer o zaman almayaydım degilmi. Kimse silah zoruyla aldırmıyor, herkes alayim ve hisse %20 bir günde kar ets im satayım derdinde, öyle bir dünya var mi sence. Kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor...

Ben haftaya 3 üzerini girecek diye bekliyorum belki 3,50 lere de gidecek.. Şimdi bunu dedim diye pazarlamış mi oluyorum, ayrıca tabiki diyeceğim cunki ben hisse aldım, düşsün demek içinmi aldım, tabiki çıkacak diyeceğim,

Senin haftaya beklentin ne peki, pazartesi ben 2,63 lerden çok da alim fırsatı vermez diye tahmin ediyorum ya sence.
    Dostum süper bir yorum olmuş,bu forumlarda nedense hisseyi yüksekten alanlar aşağıdan başkasının alıp kazanmasını istemeyen tiplerdir,kafası bassa düşünmesi lazım madem hisse daha düşecek sen niye yukardan aldın veya adam yükselecek diyorsa sanane bundan
    Böyle yorumları yapanların akıl sağlığından şüphe ediyorum, kaldıki hisse pazarlaniyor olsa bile senin aklın beynin yokmu başkasının hiç tanımadığın birinin ipiyle
    kuyuya iniyorsun demezlermi,laf anlatmaktan yoruldum bende
    Böyle yorumlara ihtiyaç varmı belki okuyanlar biraz akıllanır

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bence buradaki de kendilerinindır bunu zaten uzun vadeli büyük yatırımcılar almazlar çünkü temettüsü yoktur. Bunu herkes merak ediyor acaba hisse tekrar çıkar mı çıkmaz mı mutlaka çıkar ama dibinin nerede olduğunu kestirmek lazım bunların satışları bitmiştir inşaallah.

belki adam tatile gitmistir,unutmuştur hissesi olduğunu işin şakası bu da , birşey sorucam sakıncası yoksa, hisseniz var mi sizin, varsa tekrarlıyorum mazur görün maliyetiniz kaç sizin, ve hisseniz eger varsa ki vardır da burdasiniz yoksa herhalde ky koruyucu olarak burada değilsinizdir sanırım, neden hisse hakkında olumsuz düşünüyorsunuz, madem olumsuz düşünüyorsunuz neden aldınız ,zorlayan neydi sizi almaya, bistte 450 adet yaklaşık şirket var, bunu neden seçtiniz düşecek diyosunuz, hisseye hic iyi bakmiyorsunuz, alınacak hisse değilse neden aldınız gerçekten.kimse alayımda bira, hisse sonra gelene kotuleyeyim diye almıyor sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku

ayrıca hisseyi yazdiginiza gore çok iyi taniyorsunuzda, kurumlardan alan niye almış ,satan niye satmış, maliyetlerinin sahte olduğu, gedigin oyun oynadığı, ama hisse aldiniz, belki maliyetinizde 3 lira üstünde...bu kadar hileli bir hisseyi neden aldın bir cevabın var mi.kızmıyorum birader sadece konuşuyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ayrıca hisseyi yazdiginiza gore çok iyi taniyorsunuzda, kurumlardan alan niye almış ,satan niye satmış, maliyetlerinin sahte olduğu, gedigin oyun oynadığı, ama hisse aldiniz, belki maliyetinizde 3 lira üstünde...bu kadar hileli bir hisseyi neden aldın bir cevabın var mi.kızmıyorum birader sadece konuşuyoruz.

Çınar iyidir asla kötü bişey demez bilirim

8. Ben de şu anda hisse yok. Hisse hakkında uzun vadeli olarak yatırım amacıyla olumsuz düşünüyorum kısa vadeli olumsuz düşünmüyorum. Günlük alıp satarıma ya kar ya zarar olarak düşün . alırım çıkarsa satarım düşerse yine satarım. Aynı gün zor kalmadıkça hisseyi taşımamaya çalışıyorum. özellikle hızlı düşen bütün hisselerde mutlaka yükseliş olur ama yine tekrar ediyorum bunların satışının bitip bitmediğini bilmiyoruz yukarda bir arkadaş iş bankasındakinin de onların olduğunu söylüyor inşallah değildir buradan metro ufak ufak alım yapmaya başlayarak yukarı doğru taşır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 311/682 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •