Originally Posted by Kemtuz Selamlar, Anladigimdan değil duyduğumda soruyorum. Turp kazanırsa borsalar yükselir bidon kazanırsa düşer dedilerdi. sanırım çıkacak teşviğe bağlı ustadım 5 trilyon dolar gibi bir şeylerden bahsediyorlar fazla para piyasalara akabilir.
Originally Posted by Webster Kadifeden anlik zarar 34 Anlik zarar 30 k
Originally Posted by Webster Anlik zarar 30 k Oynak beyim böyle anlık kâr/zarar sayarsan kafayı yersin bak. Sal biraz yav. Olmuşla ölmüşe çare yok. Şemsiye girdi işte. Açılmasını bekleyeceğiz
Originally Posted by Webster Anlik zarar 30 k Fonlarda zarar nedir üstad?
Originally Posted by Webster Anlik zarar 30 k Fondan zarar 33k
Originally Posted by Batman sanırım çıkacak teşviğe bağlı ustadım 5 trilyon dolar gibi bir şeylerden bahsediyorlar fazla para piyasalara akabilir. Acaba afa da mı alsak?
Originally Posted by Webster Anlik zarar 30 k üstad onur gibi oldun ya o da bebek tavan diye anlık altyazı geçiyordu bir ara iyi adamdır yalnız kime alındı bu sefer ben kaçırdım sanki.
Originally Posted by Kemtuz Acaba afa da mı alsak? denklemlerde bilinmeyen çok üstadım. sarı kafa yenilirse yenilgiyi kabul edecek mi yoksa adamlarından biri çıkıp hiç bir şey olmamışsa da kesinlikle bir şeyler oldu diyecek mi ingilizce tabi
Forum Rules
Yer İmleri