Originally Posted by boschyatirim Telif hakkını al erkenden. Yeni abd başkanı DAMACANA.
Originally Posted by Batman web ustadım ile oynakbaşı yok yaw bilmediğimiz bir durum mu var? Ustadim calisiyorum Hayir hanim mudur diye yatiyorum ama hep yatacakta degilim 😀
Originally Posted by Foçabeyi Ben buradayım yav. Oynak beyim son zamanlar çok boşluyor obayı ben de fark ettim. Ben izlemedeyim. Tadım tuzum olmuyor böyle zamanlarda. Büyük Hilmi gibiyim. Boyna para kaybediyorum! bu video kullanılmıyor diyor. tek kullanımlıkmıydı bu.
Originally Posted by Webster Ustadim calisiyorum Hayir hanim mudur diye yatiyorum ama hep yatacakta degilim üstad ara da bi kafanı kaldır bak bize,
Originally Posted by regal1 bu video kullanılmıyor diyor. tek kullanımlıkmıydı bu. Valla siteden izlenebiliyor sadece diyor. Yazıya tıklayınca yutuba atması lazım. Denedin mi öyle?
Originally Posted by Foçabeyi Valla siteden izlenebiliyor sadece diyor. Yazıya tıklayınca yutuba atması lazım. Denedin mi öyle? Bu arada benim AFA - AFT - IPJ üçlüsü güzel toparlamış. AFT hariç diğerleri USD bazlı artıya geçtiler. Borsa çok sakin. İzle ve gör devam ediyor gibi.
Originally Posted by regal1 üstad ara da bi kafanı kaldır bak bize, Ustadim bosluklarda da masada sinav cekiyorum Micheal jackson egilmesi gibi
Originally Posted by boschyatirim Telif hakkını al erkenden. Yeni abd başkanı DAMACANA. Turp baskan!!!!!
Forum Rules
Yer İmleri