Bütün bedelliler katılan birisi olarak bunuda 2.08 aldık ve bugün 2.55 tavan,geride alınan bayağı R var onları yarın E'ye çevireceğim,ilk defa bir bedellide katmer dahil iyi vole vurduk,kuyas sallanıyor,ihlas emekliyor,neyse 2 hisse beni ihya etti![]()
Bütün bedelliler katılan birisi olarak bunuda 2.08 aldık ve bugün 2.55 tavan,geride alınan bayağı R var onları yarın E'ye çevireceğim,ilk defa bir bedellide katmer dahil iyi vole vurduk,kuyas sallanıyor,ihlas emekliyor,neyse 2 hisse beni ihya etti![]()
Ekim 20- 3.70 görülmüş,demekki 3 olma ihtimali var !!!...ytd
Tahminimce yarın akşam 50 milyon TL üzerinde kar açıklayacaktır
50 milyona yaklaşamadı bile karlılık. 13 falan galiba. Ama şirket son dönemde borçlarını güzel öteledi. İlave sermaye artırımları ile çok güzel de nakit para topladır. Selva gıda arzı da sırada bekliyor. E o zaman harekete geçmesi de çok uzak olmasa gerek.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir.
İmtiyazsız hisselerden 29 , intiyazlı hisselerden de yaklaşık 19 milyon liralık rüçhan kullanılmamış. Galiba ortaklar arasında bir temizlik hareketi olmuş . Bu sermaye artırımı geçmişten kalan artıkların temizlik operasyonu olduğunu düşünmeye başladım. Yeni başlangıçlar belki devyrni ortaklar hisseye girecek yarın ve öbür gün. Bugünkü düşüş bu kadar satılacak olan malın baskısından. İki günde nereye düşer bilinmez ama sonrası selva arzıyla daha iyi olacaktır.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Bu ş.....sizler pıyasa giderken niye baskılıyorlar allah bunların b.... Nı versin
Bunlara güvenipte yatırım yapan bizere ne demek lazım yazıklar olsun
Yer İmleri