Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku

Selam dostlar. Joe Biden seçimler öncesi anketlerde önde giderken, Trump'ın seçilmesi durumunda yaşanabilecek sert düşüş riskini bertaraf etmek için pozisyon azaltacağımı söylemiştim (azaltmış halim hala %100'e yakın long). Kur son 3 aydır oldukça tahmin edilebilir şekilde ilerlemişti, sıkça grafik paylaşarak bu durumu ifade etmeye çalıştım ve seçimin hemen öncesine kadar bol kaldıraçlı sepet longlayarak kendimce bu durumdan faydalandım.

Bu hafta benim Trump volatilite senaryosu, MB atama & bakan istifa senaryosuna dönüşmüş. Sepet kur eski kanalın içine dönmüş ve ortalamanın altında kapatmış. Şu an pozisyonumu güncellemeye niyetim yok. Kalıcı bir düşüşten söz etmek için erken. Ama düşecekse de en az bir %5 daha düşsün bari - iyi fiyattan döviz almayı özledim.
    Ellerine saglik.

Bilmem degerlendirmeye alirmisin ama dunku ( Pazartesi 9 Kasim.) yukselisin bir nedeni de, Pfizer'in ilac aciklamasiydi.

ABD piyasalarinda adeta bir cosku vardi.

Tv kanallarindan edindigim intiba bu.

Ilac %90 koruma sagliyormus, Biden'in secilmesi yaninda bu haber de cok etkili oldu.

2. Aşı haberi coşkuyla karşılandı ama bu coşku bugun söner bence...
    - 90 yuzde yeterli degil....
    - Aşınin her yil tekrarlanması gerekiyormus...ömür boyu korumuyor.
    - Aşı eksi 80 derecede muhafaza edilebiliyormus..dağitım ve muhafaza büyük sorun..
    - Aşı olanlar virüs aldıklarında başkalarına bulaştıracaklar mı bilinmiyor...
    Başarıyı asla küçümsemiyorum ama daha yolun çok başındayız....
    Zafer çığlıklarına inanıp borsada falan paranızı kaptırmayin....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Aşı haberi coşkuyla karşılandı ama bu coşku bugun söner bence...
    - 90 yuzde yeterli degil....
    - Aşınin her yil tekrarlanması gerekiyormus...ömür boyu korumuyor.
    - Aşı eksi 80 derecede muhafaza edilebiliyormus..dağitım ve muhafaza büyük sorun..
    - Aşı olanlar virüs aldıklarında başkalarına bulaştıracaklar mı bilinmiyor...
    Başarıyı asla küçümsemiyorum ama daha yolun çok başındayız....
    Zafer çığlıklarına inanıp borsada falan paranızı kaptırmayin....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Salgının durdurmaya yetecek bir sonuç var ortada, bunun öncesinde yılda iki kere olmaktan bahsedilirken şu anda bir defaya inmiş. salgının önünü kesmek bu rakamlar bunun için yeterli.
    Neden -70 derece bilemiyorum bilen forumdaş aydınlatırsa sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. - Kimden bahsediyorsunuz?

İYİ Parti Antalya İl Başkanı ndan bahsediyorum.

1999'da DYP'den milletvekili adayı. Haziran 2015'te AKP'den Burdur aday adayı, 2016 referandumunda evetçi. 6 ay önce İYİ Parti ye katılmış. Ve şimdi Ümit Özdağ'ın ihracını istiyor.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/prof...mislar-1789802

Ilkeler ve ahlak onemlidir.

Esnaflar yine ranta hazirlar.

Naciz bedenin 10 Kasım 1938 saat 09:05’de bu dünyayı terk etse bile manevi varlığın hala bizimle .. Açtığın yolda gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyoruz çünkü biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur . Ve son sözümüz Varlığımız Türk varlığına ilelebet armağandır , emanetin başımızın üstündedir , yere düşürmeyiz , uzanan eli kırarız ..

Ruhun şad mekanın cennet olsun , Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olsun ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    - Kimden bahsediyorsunuz?

1999'da DYP'den milletvekili adayı. Haziran 2015'te AKP'den Burdur aday adayı, 2016 referandumunda evetçi. 6 ay önce İYİ Parti ye katılmış. Ve şimdi Ümit Özdağ'ın ihracını istiyor.

Bulunduğum şehirde de AKP artığı müteahhitleri aday göstermişlerdi seçimlerde.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    - Kimden bahsediyorsunuz?

Ümit özdağ en son ses getiren açıklamalarını ahmet hakan’a cnn türk’te yaptı.

“sosis ve siyasetin nasıl yapıldığını bilen geceleri rahat uyuyamaz” otto von bismarck

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Naciz bedenin 10 Kasım 1938 saat 09:05’de bu dünyayı terk etse bile manevi varlığın hala bizimle .. Açtığın yolda gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyoruz çünkü biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur . Ve son sözümüz Varlığımız Türk varlığına ilelebet armağandır , emanetin başımızın üstündedir , yere düşürmeyiz , uzanan eli kırarız ..

Ruhun şad mekanın cennet olsun , Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olsun ..

Sevgili Medwing, hem gerekli ekonomik siyasi bilgilendirmeler konusunda hem değerlerimiz konusunda paylaşımlarda bulunan çok hassas ve ölçülü bir insansın. Kendi adıma teşekkür ederim .

Başımız sağolsun, ışıklar içinde uyusun Ata'm .

Bu resmi canlı / bal mumu görmek isteyenler Samsun 'daki Bandırma Vapuru 'nu ziyaret edebilir arkadaşlar. Gerçekten çok etkileyici bir yer .

Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •