Hissenizi 0.149 ile çarptığınızda küsuratlı kısmın 0 sıfıra yakın olmasına da dikkat edin. Özellikle hissenin yüksek değerli olması nedeniyle lot altı kısmının küçük olması hepimizin menfaatine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hissenizi 0.149 ile çarptığınızda küsuratlı kısmın 0 sıfıra yakın olmasına da dikkat edin. Özellikle hissenin yüksek değerli olması nedeniyle lot altı kısmının küçük olması hepimizin menfaatine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
17 tl den alım garantisi vermişti sanırım r ler için
yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever Afyon bedellileri borsa efsanelerindendir buradada Afyon bedellileri gibi şapkadan tavşan çıkabilir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bir sorum var. Sadece crfsa için değil. Örneğin elimde hisse yok. Rüçhan pazara çıkınca 17 TL(fiyata takılmayın 17-20 her neyse) den bende Rüçhan alabilir miyim? Aldığım Rüçhan ana hisseye dönüşür mü pazar kapanınca?
Veya 1000 lotum vardı ruchani aldim bedelliye katılacağım ama ekstradan Rüçhan alıp lot sayımı arttırabilir miyim?
Ana hisse satıp Rüçhan almıştı A1 capital ondan kafam karışti. Net bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : mterdemli; 13-11-2020 saat: 22:30.
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Yer İmleri