Sayfa 484/1040 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Daha dün, 2020'nin Mart ayında ons bazında 1450 dolarları görmüş altın, içinde bulunduğumuz Kasım ayı itibarıyla (ani bir düşüş yaşamasına rağmen), 1900 dolar barajı civarlarında yeni bir yön arayışına girmiş durumda.

Her ne kadar bugün 2000 dolarlardan 1900'lere gerilemiş diyorsak da, aynı yıl içerisinde 1500'lerden 1900'lere yükseldiğini ve arada ons hesabıyla, şu an elden çıkarsak bile, yıllık 400 dolarlık bir kar bıraktığını da unutmamak lazım.

Binaenaleyh, kısa vadede hedefi geçer yada geçemez, orasını bilemeyiz... Fakat bakalım 2021 Mart ve Kasım aylarında bizler hangi rakamları konuşuyor olacağız? Vesselam.

2. Aşı Altın'ı Gümüş'ü bitirecek mi?

O şırınga borsaları şişirmek için ortaya saçılan terelyon dolarları geri emerse bitirir..

3. Vaktiniz varsa bu videoyu mutlaka seyredin. Küreselci satanistler o fiziki altınları gümüşü platini elinizden almak için her fırıldağı yapacaklardır. Asla ama asla yastıkaltından çıkarmayın! Medyayı kapatın ve fiziki altın gümüş platin biriktirmeye herşeye rağmen devam edin.

Fiziki alamayan, kısa süre sonra satmak zorunda olan, veya güvenli kasa saklama imkanı olmayan yatırımcı kardeşlerim için tavsiyem özellikle KuveytTürk tercih etmeleridir. Çünkü bankadan istediğiniz fiziki teslim yapabiliyorlar. Diğer bankalarda fiziki teslim prosedürü 1 KG ve üstü için var sadece. KuveytTürk her gramı teslim edebiliyor.

Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Altın sadece fiziki olarak tutabiliyorsan altındır. Bankada ise o artık hisse senedidir, mevduattır, repodur, şudur budur ama altın değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Aşı Altın'ı Gümüş'ü bitirecek mi?

O şırınga borsaları şişirmek için ortaya saçılan terelyon dolarları geri emerse bitirir..
    Yükseliş trendi virüsle başlamadı ki aşıyla bitsin.

(dik çizgiler 1 Ocak'tır)
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5. Altın aldım ama maalesef yüksek fiyatlardan.
    Altının değerlenmesi için ömümüzdeki aylarda hangi gelişmeler beklenebilir?

Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Altın aldım ama maalesef yüksek fiyatlardan.
    Altının değerlenmesi için ömümüzdeki aylarda hangi gelişmeler beklenebilir?
    Gram altının on yıllık grafiğini açın bakın,o trendin bozulmayacağına iyice ikna olduktan sonra bir altın yatırımcısı için zararın söz konusu olamayacağını anlarsınız.Sadece yukarı giden trendde testere hareketinde testere yukarı hareket ederken almışsınızdır ,şimdi testere aşağı hareket etti zarar gibi görüyorsunuz,hareketin devamında testere daha momentumlu olarak yukarı gider sıkıntınız kalmaz müsterih olun bence.

Ben yıllardır gram altın yatırımcısıyımdır,hiç zarar edeni görmedim ,duymadım.Ha geçen hafta aldım bu hafta satarım diyenler varsa onlar yanlış adrestedir ,o arkadaşları bist arenasına alalım,orda ya herro ya merro.

Altın satılmaz,hep alınır hep alınır)))))))))))))Geçen wolkswagenin bir modeline baktım 1 milyon 50 bin lira.Araba 1500 kilo .1 kilo gümüş altıbin lira.Ben 170 kilo gümüş vereceğim 1500 kiloluk otomobil alacağım öyle mi.Bu fiyatlar saçma ,yakında emtiada asıl fiyatlar ne olmalı dünya öğrenir.

Sayfa 484/1040 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •