Sayfa 777/1043 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    AFYON ve USAK grafiklerinde anormallik gözükmüyor... YTD

Teşekkürler kardeşim

2. Sn. Esma Sn. Cinali yi koza sayfasından tanırım yatırımcıyi bilinçlendirme yanında olmuştur her daim burada Sn Çelik hocam ve sayfanın aktif yazarları da burayı takip edenlere bir şey katmaya kar. Sonu bir olan yere gidiş yollarının farklı olması iyidir. Burada emek veren başta Çelik hoca olmak üzere hepinizden Allah razı olsun. Cinali bey sayfada yeni yatırımcıları bilgilendirmeye devam ediniz.
     Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    İyi niyetle yazılan eleştirel yaklaşımları her zaman anlamlı bulurum. Sanki hergün GİP VEYA YIP teki hisseler yazılıyor gibi bir izlenim çıktı yazınızdan. Konuyu uzatmamak adına iyiki bu platformda Çelik comak gibi bir güzel yürekli insanla karşılaşmışım.

3. Merhabalar, bu hafta endeks nasıl olur . Beğendiğiniz ve grafikleri iyi olan hisseler varmi ? Paylaşım yaparsanız seviniriz . Celik hoca ya bu akşam yada yarın paylaşabilir. Bunun haricinde sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum . Teşekkürler...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar, bu hafta endeks nasıl olur . Beğendiğiniz ve grafikleri iyi olan hisseler varmi ? Paylaşım yaparsanız seviniriz . Celik hoca ya bu akşam yada yarın paylaşabilir. Bunun haricinde sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum . Teşekkürler...

Mebes hocam selamlar. ARDYZ 240 DAK. güzel gözüküyor hocamızdan da fikir bekliyorum. Bugün gözüme çarpan AKGRT Günlükte Tilson 7.25 ten tepki alarak 7.59 direncinin uzerinde kapanış yapması olumlu. Rsı uyumlu kısacası. 7.40 gibi seviyeyi destek stop olarak takip edebilecek bir hisse.
    Bide 7.70 üzeri CEMTS takip edilebilir. Endeks her geri çekilmede alış fırsatı kullanacaklarina inanıyorum.
    Son düzenleme : esma; 14-11-2020 saat: 16:24.

5. Bankaların hareketi devam edermi ? Aşı haberleri sağlık ve ulaştırma, turizm hisselerinde hareket getirir mi? Yabancı girişi az da olsa devam eder mi ? Yüksek kar eden büyük şirketler hisselere hareket getirir mi? Düşünceler nasıl arkadaşlar...

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Mebes hocam selamlar. ARDYZ 240 DAK. güzel gözüküyor hocamızdan da fikir bekliyorum. Bugün gözüme çarpan AKGRT Günlükte Tilson 7.25 ten tepki alarak 7.59 direncinin uzerinde kapanış yapması olumlu. Rsı uyumlu kısacası. 40 gibi seviyeyi destek stop olarak takip edebilecek bir hisse.
    Sn. Esma hanım, AKGRT benimde beğendiğim ve takip ettiğim bir kağıt. Göstergeleri çok güzel. Biraz endekse bağlı kalacağını düşünüyorum. ARDYZ takip ettiğim ve bildiğim bir hisse değil. Daha sonra inceleyeceğim...

7. Esma hanım, Cimsa yi bir ara takip ediyordunuz . Takip devam mi? Ne düşünüyorsunuz?

8.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    OLMIP (tepki) ISDMR(4.30 geçilmeli) yakın takibimde
    İsdmr 8.30 mu geçilmeli demek istediniz herhalde hakan hocam

Sayfa 777/1043 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •