Sn. Esma Sn. Cinali yi koza sayfasından tanırım yatırımcıyi bilinçlendirme yanında olmuştur her daim burada Sn Çelik hocam ve sayfanın aktif yazarları da burayı takip edenlere bir şey katmaya kar. Sonu bir olan yere gidiş yollarının farklı olması iyidir. Burada emek veren başta Çelik hoca olmak üzere hepinizden Allah razı olsun. Cinali bey sayfada yeni yatırımcıları bilgilendirmeye devam ediniz.
Merhabalar, bu hafta endeks nasıl olur . Beğendiğiniz ve grafikleri iyi olan hisseler varmi ? Paylaşım yaparsanız seviniriz . Celik hoca ya bu akşam yada yarın paylaşabilir. Bunun haricinde sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum . Teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mebes hocam selamlar. ARDYZ 240 DAK. güzel gözüküyor hocamızdan da fikir bekliyorum. Bugün gözüme çarpan AKGRT Günlükte Tilson 7.25 ten tepki alarak 7.59 direncinin uzerinde kapanış yapması olumlu. Rsı uyumlu kısacası. 7.40 gibi seviyeyi destek stop olarak takip edebilecek bir hisse.
Bide 7.70 üzeri CEMTS takip edilebilir. Endeks her geri çekilmede alış fırsatı kullanacaklarina inanıyorum.
Son düzenleme : esma; 14-11-2020 saat: 16:24.
Bankaların hareketi devam edermi ? Aşı haberleri sağlık ve ulaştırma, turizm hisselerinde hareket getirir mi? Yabancı girişi az da olsa devam eder mi ? Yüksek kar eden büyük şirketler hisselere hareket getirir mi? Düşünceler nasıl arkadaşlar...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esma hanım, Cimsa yi bir ara takip ediyordunuz . Takip devam mi? Ne düşünüyorsunuz?
Yer İmleri