Sayfa 19/259 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2065 madde; 145 - 152 arası.

Konu: BRSAN - Borusan Mannesmann

1.  Alıntı Originally Posted by dr.1715 Yazıyı Oku
    golf kardeşim...ben buranın evsahibi gibiyim kartopu kardeşimle beraber...11 yıl olacak şubatta nasipse...evet sağlamdır ama öyle büyük şeyler beklemeyin...tam bir spek çocuğudur kendileri...ben burda çok tartıştım üstadlarla teknikçi proflarla...bu kağıtta teknik meknik işlemez dedim benle olurmu canım öyle şey yok şurayı kırsın burayı geçsin vs...yaw bunca yılda kırılmadık yerim kalmadı bu spek çocuğu hala lot sayar...ata yatırımda bir ablamız var sabh 10 akşam 6 işte kafasına göre takılır...ben seneler önce bunu yerine egeen alsa idim şuan maldivlerden yazıyordum yazımı...yaw 2013 bir bedelsiz verdi insanı bedelsizden soğuttu...en ufak şeyde düşer çıkarken ömrünü yer...haber atsa oda işte fransız ihtilali olursa yada fatih istanbulu alırsa onuda alır sabaha çıkarır akşama eline verir...daha yazack çok şeyim varda neyse...he diyeceksinki yaw ozaman sen niye duruyorsun ben burdaki parayı yaktım inada bindirdim işi spek çocuğuyla...niye bekliyorum neyi bekliyorum onuda bilmiyorum...galiba hoşlanıyorum bu spek çocuğuna küfretmekten....lotlarımızı sayan abla menopoz oldun geberecen bizi artık bir emekliet ak...çokmu istiyorsunuz bulun beni burdan anlaşalım....ama böyle vermem...başka bişey veririmde şimdi perşembe gecesi ayıp olur...neyse golf kardeş uzun oldu canını sıktım kusurabakmayasın...selametle...
    Valla ağzına eline sağlık .Çok güzel yazmışsın..Hisse cıkarken cebınden kurus cıkarıp sayar gıbı cıkarıyorlar 3 kurus kar ettik kaptırmalayalım hemen sat geri gel..Kerevitaş şirketi daha küçüktür ama hissesi bile daha cesur gördüm..sabahtan akşama kadar hareketlerini izliyorum bu hisseye benzer hareketleri olan bir hisse geldi oda Alkim hissesi sanki.En azından Alkim hareketlerine bakınca geçmişe bir çıkış görülüyor.

kötü bir şirket değil piyasa defter degeri falan düşük ..Bilmiyorum..Bilemedim..Bu arada bende eskilerdenim yıllardır girmedıgım ıcın farklı bır kullanıcı adıyla gırıs yapıp uye oldum..amacım hisseyi kötülemek değil..umarım herkes kazanır ..Hisseyi şirketi beğendim girdim ..Ama 2 aydır izliyorum çözemedim ..Danışmak istedim

Yatırım tavsiyesi değildir ..En yakın zamanda daha yüksek fiyatlardan ve yeni yatırımcıların geldiği güzel günlere diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    04 Aralık 2020'ye kadar hamlesini yapacak son gün o gün ve o güne kadar foruma veda ediyorum bugün 14.83 ile kapattık eğer beklediğimiz haberler gelirse o günü beklemeden a katılmaya gelirim..erkenden görüşmek dileğiyle...
    Sayın mezedu neden gidiyorsunuz.Negüzel bilgi paylaşımında bulunuyordunuz.okuyorduk yazılarınızı.zaten şurda kaç kişiyiz.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    3 sıra 5 koltukta yer ayırt edip beklemeye ve izlemeye başladım..
    ben izlerken elektrikler kesıldı.. palaya sordum neden kestın diye 15.67 altına indik, görevi bir bayana devrettim, sonra gel.. dedi..biraz suratı asık ama güzel ve çekici bir bayandı.. pekte bir şey soramadım.. hafta sonu mayosunu giymiş bir şekilde podyumda (taramalarda)gördüm, el salladı ve seslendi.. güneş deniz dans müzik dedi .. bende kış geldı dedim.. biz 13.74 e beton döktük kırılmazsa üzerinde eğleneceğiz sende gel dedi.. 15.67 sonrası 15.95 te denize gireceğiz.. yaşlılarla gençler ayrılsın deyınce ağrıma gitti... yenı bir mayo almaya gidiyorum...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    izlemekle izlemiş oluyoruz
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben izlerken elektrikler kesıldı.. palaya sordum neden kestın diye 15.67 altına indik, görevi bir bayana devrettim, sonra gel.. dedi..biraz suratı asık ama güzel ve çekici bir bayandı.. pekte bir şey soramadım.. hafta sonu mayosunu giymiş bir şekilde podyumda (taramalarda)gördüm, el salladı ve seslendi.. güneş deniz dans müzik dedi .. bende kış geldı dedim.. biz 13.74 e beton döktük kırılmazsa üzerinde eğleneceğiz sende gel dedi.. 15.67 sonrası 15.95 te denize gireceğiz.. yaşlılarla gençler ayrılsın deyınce ağrıma gitti... yenı bir mayo almaya gidiyorum...
    Böyle bir anlatım yok

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

şu an brsan 14.62
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    şu an brsan 14.62
    şu an brsan 14,45 tl

Sayfa 19/259 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •