Sayfa 636/1004 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen şu anda Avrupa'nın pek çok büyük şehrinde olduğu gibi İstanbul’da da koranavirüs salgınında tsunami yaşandığını söyleyerek, salgınn başladığı Mart Nisan aylarına nazaran artık yoğun bakımlardaki yatış süresinin de çok uzadığını çünkü artık risk grubundakilerin de hastalığa yakalandığına işaret etti. Yoğun bakım kalışları uzadıkça sağlık sisteminin zorlanmaya başlayacağını söyleyen Prof. Dr. Gönen, “Yoğun bakım doluluk oranımız Nisan ayındakinden kat kat fazla. En çok aile içi ve sosyal alanlardaki bulaşıcılık hastalığı yaydı. Gerekirse evde de aile içinde maskeyle oturun ama ne olur korunun†dedi.
    https://www.takvim.com.tr/guncel/202...ndan-daha-kotu
    maalesef durum oldukça ciddi, bizim mahalle coronalı kaynıyor.

Yarım saatte sonuç veren ve tamamen evde yapılabilen bir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test kitinin kullanımı, ABD'de artık serbest.
    https://www.milliyet.com.tr/dunya/ab...-verdi-6357613

3. https://www.ensonhaber.com/gundem/fa...keye-Fahrettin Koca: Salgının artış trendi bütün ülkeye yayılmış durumda
    Vaka sayılarının tüm ülkede artışa geçtiğini belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim" ifadelerini kullandı.
    yayilmis-durumda

Bir coronalı arkadaşı aradım keyfi yerinde bir sıkıntıısı yok ilaçları kullanmadan carantina dönemini geçiriyor

''her nefis coronayı tadacaktır'' deyip güldü

4. benim kağıda yatfin fena daldı sıfırdan en üsttekini solladı.

gedza tahtası akıllı tahta. tahtacıda akıllı ise gedza hiç bir yere gitmez. dünkü düşüşte sadece bizim bildiğimiz kişilere 70 bin lot mal verdiler (bilmediklerimiz ne kadar acaba). o parayı bankalarda eziyolar şu an. verdiği malı geri toplayana kadar gedzadan bişey beklemiyorum.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    gedza tahtası akıllı tahta. tahtacıda akıllı ise gedza hiç bir yere gitmez. dünkü düşüşte sadece bizim bildiğimiz kişilere 70 bin lot mal verdiler (bilmediklerimiz ne kadar acaba). o parayı bankalarda eziyolar şu an. verdiği malı geri toplayana kadar gedzadan bişey beklemiyorum.
    Doğru tespit...

Malı kimden toplar bilemiyorum ama tahtanın altı tamamen boş. İstese tabana inmesi an meselesi...!!!

Tam da istedikleri gibi bir algı ve kağıda güveni azaltma operasyonu...

Piyasada en son gidecek hisselerden birisi diye düşünüyorum. O nedenle alıp atıyorum bir kenara. Sürekli takip etme derdi yok. Nasılsa şu ortamda bir yere gittiği ve gideceği yok. Fırsat verdikçe al\unut en iyisi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. kademelerinde dili var
    peker'in kademelerine baktığımızda ben bu fiyatın üzerinde satıcıyım, bu fiyatın altına da mal vermem verecek babayiğit buyursun versin diyor

Son günlerde Kuantum Mekaniğine merak sardım. Hiç bilmediğim bir alan. İçine girdikçe ilginç şeyler öğreniyorum...

Borsa ile bir ilişkisi var mı? merak ediyorum... Oradaki teorilerden birisi "takip etmeme, gözetlememe ilkesi" imiş...

Eğer bir şeyi takip etmiyorsan davranışı farklı oluyormuş. Ben de GEDZA için bu teoriyi uyguluyorum. Takip etmiyorum...

Gözlem yapınca görmek istediğimiz gibi görüyormuşuz. Biz görmeyince farklı davranışlar oluyormuş...

Sadece alım yapacağım gün bakıyorum sonrası olasılıksal davranış...

Ben görmedikten sonra tahta yapıcının oynadığı oyunları sadece kendisi görmüş oluyor, benim haberim bile olmuyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 636/1004 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •