Originally Posted by
akant2017
e ne diyelim yönetici farkı.. biri halka hizmet diğeri neye hizmet çözemedim..kovit dedinde geçen gün mecburiyetten covit testi yaptırdık 250 tl verip çok şükür negatif çıktı derken ateş ,eklem ağrısı geçmiyor,ateş 39 halsizlikdesen eşim perişan.tekrar 3 gün sonra o özel hastaneye gittik acilden .doktor muayene tomografi,kan tahlili netice akciğerde sağ altta leke var virüs dedi.tekrar test istedi 2.test doktor kontrolü olunca devlet hastanesine gidiyormuş.2.gün yok 3.gün yok 4.gün yok. 184 aradık ilgilenicez.hastaneyi arıyoruz devlet hastanesi sonuç girecek.gönderdikleri hastanedeki görevli bize fırça atıyor niye devlete direk gelmediniz .neyse sabır hastaneyi aradık.özel hastane doktoru sisteme girmesi gerek .ordan oraya aktarıp durdular.hatta hastaneye gelin diyor ya ben ve eşim covitse sen sorumluluk alacanmı cevap yok.5.gün sonuç yok.6 gün sonuç yok .7 gün o kadar tartışmalardan hak aramadan sonra e nabıza düşen sonuç negatif çok şükürmü desem şimdi.sonuc verilme tarihine bakıyorum biz ayın 16.sında örnek verdik.devlet hastanesi numune alma tarihi 18 diyor.numune kabul tarihi 19.11.2020 diyor..yani sistem aynı hastaneler işi ticarete dökmüş.bu ülkede takke ciler asla bitmez....
Yer İmleri