Sayfa 182/295 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

cuma baya sağlam durdu...
    tavan saat 15.20 de oldu...
    açılsa idi yerine koyabilirdim..ama açılmadı...
    olsun kalanlara hayırlı kazançlar...

arsa muhabbeti olmadan da gidebiliyormuş....

3. Açıkça yazıyoruz Muhammed bey windowsu da psdtc den ötürü yerdim kendimce doğruyu yazınca da övdüm siz de teknik grafiklere devam edin rahatsız değil ayrıca memnunum yazılarınızdan fakat bazı konularda fikirlerimiz uyuşmuyor örneğin arsa
     Alıntı Originally Posted by snap Yazıyı Oku
    bu arada bana yazanlardan ricam...
    baştaki sayın ifadesini kaldırsak...
    bazen hem sallayıp hem sayın demek...acayip duruyor...
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

Alıntı Originally Posted by faze Yazıyı Oku
    Açıkça yazıyoruz Muhammed bey windowsu da psdtc den ötürü yerdim kendimce doğruyu yazınca da övdüm siz de teknik grafiklere devam edin rahatsız değil ayrıca memnunum yazılarınızdan fakat bazı konularda fikirlerimiz uyuşmuyor örneğin arsa

Eyvallah...
    Arsa konusunda hep aynıyım..
    ilk 2009 da piyasaya çıktı arsa muhabbeti...
    Hala piyasada..
    Başka örneği yok...
    Pardon..türker proje hariç...
    Bu arada ateks ten sonra galiba sırası geliyor gibi..100 lerden geldi..bakalım ...
    Psdct dedin de aklıma geldi..ne zaman 2000 lotun üzerinde mal alsam tahtaya veriyorlar dı..
    Bende 2000 lot tan fazla almıyorum tahtada...
    onuda 20 lot 30 lot alarak oda farklı kurumlardan...

30 yıldır takip ediyorum borsayı
    Haram diye almadığım tuborg u geçen haftalarda ilk defa alıp sattım hemde kara...
    Vicdanım acayip sızladı..
    Şimdi bakıp duruyorum tahtaya.. alıcam bu sefer elim varmıyor....

Artık tahtalarda günlük alsat yaparken otomatik emirlerle 11 lot 20 lot 32 lot gibi emirleri sıralı vererek 5000 bin lot mu alacam ona göre veriyorum emirleri...sırf robotlara ve speğe yakalanmamak için....
    Yoksa tahtalar hep kontrol altında...yatırımcıyı anında yakalıyor spek...veya robot

Yapı kredi yatırımın bi robotu var hiç kar yazdırmıyor yatırımcıya..
    Spk küçük yatırımcıyı cezalandırıyor..
    bunlarada birşeyler yapsa....

Yanlışlıkla bi 10 bin lot al tahtasında...
    gırtlağını sıkıyor...
    boğuluyorsun tahtada bakmışsın gün sonu zararına vermişsin malı...

Aygaz da...çimsa da...kordsada..
    Akçansa da...brisa da hele endeks 30 kağıtlarında..biraz yüklü mal al tahtada hemen karşında...1 er lotlarla patlatmaya çalışıyorsun olmuyor...

Geçen gün terse yakaladım robotu...15 bin lotu alırken grafiğe bakıp önce bin lotu aldım 1 dak. Grafik sat verdi ..
    robot hemen 5 kademeye verdi...bu sefer 2 bin lot da aldım..tekrar verdi..5 kademeye
    Gittim 2 bin lot daha aldım yine verdi..en sonunda 5 bin lot daha aldım...sonrada aşağıları ben göstermeye başladım...ne zaman 1 dakkalık grafik ala dönünce 15 bin lota tamamladım...robot grafikte al okunu görünce bu sefer alışa başladı ve ilk aldığım fiyatın 2 kademe altına kadar aldı..o alıncada bende çaktım hepsine..
    Bin lot zarar yazdı geri kalanlarda kar yazdı....
    ne güldüm..
    hemde ne gülmek...
    zevkten heryerim ağırdı...
    ne güzel geldi....
    Karında değilim robotu terse fetşrdim ya onun keyfi....varya ne keyif...

Onun için 1 dakikalık grafik tam zevklik...

Ne alaka diyorsunuzdur...
    Öylesine muhabbet olsun diye...

5. Ben o kadar vakit ayıramam al sat yapmaya bilgim olsada uğraşmak zaman alıyor ve yıpratıcı... kordsa turgg bantaş ateks Konya vb sağlam ve hikayesi olan şirketlerden alırım beklerim sabırla zaten çok büyük lot alacak param da yok zaten speği rahatsız edecek boyutta almamaya da dikkat ederim genellikle

İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

6. Thanks to Bank of America😊

7. Beklediğimize değecek İnşallah

maaşallah....

Sayfa 182/295 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •