Originally Posted by
Dandanakan
Yalnız endex düşşe bile hisse bazlı hareketler her daim oluyor,bu sıra yüksek bedelsiz taşıyanlar revaçta.
Birde bankalar adına bu aktif rasyo hikayesi var 31 aralıkta kalkacakmış diye bir haber gördüm sen araştırdınmı bu konuyu selim.
Bedelliler milleti yaktı geçirdi abi. Konuyu bilmeyen ky hep yüksekten maliyetlendi. Şimdi maliyet ortalaması da yapamadıklarından elde mal çakılı bekliyor. Bedelsizler bir nebze olsun daha zevkli herkes hayatından memnun görünüyor. Bende bir bedellinin peşine düştüm. Bedelliden sonra birazcık mal toparlayayım dedim. Hemen A1 ve İnfo karşılıklı mal paslamaya başlayınca kestim. Tek tek lot sayıyorlar galiba. Benim ortalama görünen maliyetimde bekliyor 2-3 gündür. Aslında bilse 3/1 i bedava 0 maliyetli mal tepeme biner.
Bankalar hakkında bilgim yok abi. Onların ayrı bir bakış açısı var diye sadece anormal düşüşlerde girip vakit geçirip çıkıyorum eksi bakiye yazmadığım sürece de taşımıyorum. Yanlız bu konudan bir yerde bahsedildiğini gördüm ama ilgi alanımda değil diye üzerinde durmadım.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri