Sayfa 876/1006 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    TEB hoşgeldini ilk defa kullanıyorum ama bu ay 2 kere aç kapa yaptım, tekrar yapsam olur mu bilemedim, olmazsa 3 gün düşük faizde kalır, dün de eft limitini arttırmak için aradım şubeye gitmem söylendi.
    Bende aynı sorunu yaşadım, şubeye gitsenizde kartınız yoksa telefon bankacılığı şifresi vermiyorlar. Benim kart ihtiyacım yok desenizde, o zaman bir kart çıkartalım, yoksa eft artış işleminiz için gerekli telefon bankacılığı şifresi veremeyiz diyorlar. Ya istemiyorum kart kardeşim dedim. O zaman işleminizi yapamıyoruz dediler. Deli ettiler dün beni. Hesapta bu sene Temmuzdan sonra bu şart gelmişmiş, öncesinde yapabiliyorlarmış. Bugün eft limitinden dolayı dün kalan tutarıda farklı bankaya eft yapıp kurtulucam bu müşterinin her işine taş koyup, zorluk çıkartan bankadan.

2. VİOP günlük 0.0003864

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar hesaba yatan tutar net mi?

3. cepteteb marifetli hesap hoşgeldini % 16 yapmış ama dün % 15,5 dan hesap açan yakınım var onun hesapta kapa aç yaptık yine 15,5 dan veriyo oranı. Pasifbankta hala pasifliğe devam ediyor. Mevduatçı bankalar çatır çatır oranları arttırırken.

4.  Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Bende aynı sorunu yaşadım, şubeye gitsenizde kartınız yoksa telefon bankacılığı şifresi vermiyorlar. Benim kart ihtiyacım yok desenizde, o zaman bir kart çıkartalım, yoksa eft artış işleminiz için gerekli telefon bankacılığı şifresi veremeyiz diyorlar. Ya istemiyorum kart kardeşim dedim. O zaman işleminizi yapamıyoruz dediler. Deli ettiler dün beni. Hesapta bu sene Temmuzdan sonra bu şart gelmişmiş, öncesinde yapabiliyorlarmış. Bugün eft limitinden dolayı dün kalan tutarıda farklı bankaya eft yapıp kurtulucam bu müşterinin her işine taş koyup, zorluk çıkartan bankadan.
    Bana da telefonda kart falan dediler ama tam anlamamıştım demek ki saçma sapan işlerle uğraştıracaklar insanı, şimdi de hesabı kapatıp açtım 16 olmadı yeniden 15.50 verdi, burayı da yavaş yavaş terk etmenin zamanı geldi herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    VİOP günlük 0.0003864

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar hesaba yatan tutar net mi?
    En doğrusu hesap hareketlerine/ekstreye bakmak. Kurumdan kuruma gösterimsel farklılıklar oluyor
    iki tane kesinti olması lazım.
    1-stopaj:%5
    2-Takasbank kesintisi gibi birşey: ~%6

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    İng eskiden hoşgeldin kullanan müşterilere teklif göndermiş

gayet iyiymiş.

bu yeniden turuncu hoşgeldin faizini alabilen var mı ?

alan varsa nasıl alınabiliyor şartları nelerdir.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. Teşekkürler Sn. yuji.

ViOP net mk 14.1

VakıfBank net tutar yatırıyor yanlışım yoksa.
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    En doğrusu hesap hareketlerine/ekstreye bakmak. Kurumdan kuruma gösterimsel farklılıklar oluyor
    iki tane kesinti olması lazım.
    1-stopaj:%5
    2-Takasbank kesintisi gibi birşey: ~%6

8. TEB den 200k limit üstü şubeye gitmeden eft yapmak isteyenler nasıl işlem yapacaklar anlatayım.
    Cepteteb mobil uygulamayı açın ;
    1-sol üst köşede dişli görünümlü ''ayarlar'' düğmesine tıkla
    2-açılan sayfada ''sözleşmeler'' sekmesine tıkla
    3-açılan sayfada ''müşteri'' sekmesine tıkla
    4-açılan sayfada ''elektronik kanallardan talimat iletme talep formu''nu tıkla ve onayla.

Bu işlemleri ''internet şube'' üzerinden yapacak olanlar için
    ana sayfada ''kontrol paneli'' yazısına tıkla
    açılan sayfada ''sözleşmeler'' tıkla
    açılan sayfada ''sözleşmeler/formlar onay'' tıkla
    açılan sayfada ''Elektronik Kanallardan Talimat İletme Talep Formu'' nu onayla

Sözleşme onay işleminden sonra
    CEPTETEB MOBİL ana sayfaya git
    1-sayfanın aşağılarında ''Talimat İşlemleri'' sekmesine tıkla
    2-Açılan sayfada ''Talimat Giriş'' sekmesine tıkla
    3-Şube sekmesine tıklayıp şubenizi seçin
    4-Aynı sayfadaki ''Fotoğraf Çek'' sekmesine tıkla yazılım 2 izin isteyecek onları ver ve daha önce yazdığınız eft talimatınızın fotoğrafını çekin
    5-Fotoğraf çekildikten sonra yazılım önceki sayfaya geri dönünce en altta ''Ekte iletilen talimatın yerine getirilmesini talep ederim.''yazısının solundaki yuvarlağı tıklayarak işaretleyin
    6-Aynı sayfadaki yeşil bant üzerinde ''ONAYLA'' yazısına tıklayın.
    Böylece eft talimatınız şubenize yazılım üzerinden iletilecek ve kısa bir süre sonra şubenizden sizi telefon ile arayıp ''sizden eft onayı alacaklar ''ve eft işleminiz yapılacak.
    Ben defalarca bu yöntemle şubeye gitmeden 200k üzeri eft işlemini yaptım.Sözleşme onay işlemi bir defaya mahsustur ondan sonra sadece eft talimatını yazıp fotosunu çekip göndermek kalıyor.
    Son düzenleme : memorex; 27-11-2020 saat: 10:37.

Sayfa 876/1006 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •