Sayın Prof Gsdho 2,39 ne büyük bir direnmiş kaç zamandır aşamadı gitti, neredeyse endeks 1100 den beridir çık çık göğe merdiven yaptı, napnazlı bu hisse aşamadı şu sayıyı. Pehhhh. Neyse ytd.
Sayın Prof Gsdho 2,39 ne büyük bir direnmiş kaç zamandır aşamadı gitti, neredeyse endeks 1100 den beridir çık çık göğe merdiven yaptı, napnazlı bu hisse aşamadı şu sayıyı. Pehhhh. Neyse ytd.
Tknsa ya en son 11,33 ü aşarsa yükseliş trendi demişsiniz, bugün 2. Tavan ve 11,03 — tavanda 5 milyon alıcıyla sanırım Pazartesi de tavan yapacak. Ama yine de ytd
[QUOTE=esma;4963944]Cümleten hayırlı akşamlar.Bendeki sermaye speklerin öğle yemeğini karşılamaz dostlar.Ama bu küçük sermayeyide onlara vermemek için çaba sarfediyorum.Şu an için ben galip geldim ama haftaya ne olur onu Rabbim bilir.Endeks sel olarak tarif edersek yağmurlu havada selin vuracağı yerlerde durmamak gerektiğinide bilmeliyiz.Her anınız guzel geçsin inşaAllah..[/QUOTE]
Amin hepimizin inşallah...
THYAO ; 11.93 kapanış...
11.88 seviyesini gördü...
Yukarıda da; 12.22 seviyesini gördü...
Daha önce 12.35 önemli direnç demiştim..Tabi ben rahat dururmuyum esma hanım misali...oradan kar satışı yaptım... Zaten 12.36 dan döndü...Adem beyin dediği gibi... Nokta atışı yaptım...
Y.T.D.
THYAO ; 11.93 kapanış... Destekleri ve dirençleri yukarıda yazmıştım...
Ben normalde satış yapmazdım ama şu dönem çok kritik... Dünya da salgın daha kötüye gidiyor... Ülkemizde de durum aynı... Ama herzamanki gibi,kural aynı...Alırken kazanmak şart, bu da nedir şişmiş yükselmiş bir hisse yerine,birde endeks şişmişse...Düşmüş sürünen hisseyi almak herzaman kazandırır...Birde buu hisse sağlam batıklardansa...Yine bir kural bir hisse iyi haberde satışa kötü haberde alışa hazırlık yapar...Neyse uzatmyalım yeni arkadaşlar için bu açıklamakarı yaptım...
Dirençleri zaten biliyoruz...
DESTEK ; 11.86 - 11.65 - 11.36 - 11.12 - 10.19
Ben sırası ile her destekden yerine koymaya başlarım...Hatta başladım...
Yanlız şunu tekrar etmek istiyorum ; Borsada artık ucuz hisse yok Güzel gündem var...
Herzaman dibin dibi de vardır...Uzun vadeli düşünelim böyle hisseleri çünkü önümüzdeki günlerin ne getirip ne götüreceği maalesef belli değil...
Y.T.D.
Yer İmleri