Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Gerçekleşmeyen emirler kendiliginden seans sonunda iptal oluyor ve komisyon kesilmiyor.Ben yanlismiyim.

Yatırımcının kendisinin emir degistirme (emir iyilestirme) yada emir iptal etmesi (emir silme) durumunda komisyon kesilir.Ancak normal komisyon oraniyla ayni degildir.Cüzi bir miktardir.

Bu konuda atladigim bir şey varmı.
    Beni saf bulup kesmişlerdi onbinde bilmem ne kadar.
    Arkadaş emir gerçekleşemedi ne ücreti bu diye kızıp hisse yatırımı kariyerime son vermiştim.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Arkadaş emir gerçekleşemedi ne ücreti bu diye kızıp hisse yatırımı kariyerime son vermiştim.
    gün sonunda gerçekleşmediği için kendiliğinden iptal olan emirden masraf almaz kurum...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Myfinans üstadım haklısınız en az sizin kadar bende kiziyorum bu komisyon islerine.
    Herkesin e mail adresine sanirim günlük hesap hareketleri geliyordur.Her gün kontrol etmekte yarar var.

Simdi son günlerde yasadigim iki olayi anlatayim.
    Portfoyumde 9 adet hisse 1 adet altin fonu 1 adette dolar fonu var.

Her gün seans sonu ekran goruntusu alir 1 hafta saklarim.
    1 Aralikta portfoyumde hisselerden birinin maliyet kisminda seans kapanisinda 11.18 oldugunu goruyorum ve zaten ekran goruntusunude almisim.

O gece uyku tutmadi saat 02.30 da kalktim ertesi günkü emirleri gireyim bari dedim.
    Birde bakarim benim bahsettigim hissenin maliyeti 11.18 yerine 11.28 görünüyor. Böyle olunca hissedeki karimda silinmiş.
    Hemen gece gece mail attim.Hala donecekler.
    Sabah 9.30 da hesabimi actigimda maliyet yine 11.18 görünüyordu. Kar yerine gelmisti.

Şimdi gece ne olduda böyle oldu...?

Ikinci olayda.
    Bir hissenin hareketlerini takip etmek için 1-2 lot aldim sattim.Bir iki sefer bunu yaptım.

Ekstre geldiginde kontrol ettim.
    10 lotun altinda alinan hisselerin hepsinden sabit ve yuksek komisyon kesmisler.

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Myfinans üstadım haklısınız en az sizin kadar bende kiziyorum bu komisyon islerine.
    Herkesin e mail adresine sanirim günlük hesap hareketleri geliyordur.Her gün kontrol etmekte yarar var.

1 Aralikta portfoyumde hisselerden birinin maliyet kisminda seans kapanisinda 11.18 oldugunu goruyorum ve zaten ekran goruntusunude almisim.

O gece uyku tutmadi saat 02.30 da kalktim ertesi günkü emirleri gireyim bari dedim.
    Birde bakarim benim bahsettigim hissenin maliyeti 11.18 yerine 11.28 görünüyor. Böyle olunca hissedeki karimda silinmiş.
    Sabah 9.30 da hesabimi actigimda maliyet yine 11.18 görünüyordu. Kar yerine gelmisti.

Ikinci olayda.
    Bir hissenin hareketlerini takip etmek için 1-2 lot aldim sattim.Bir iki sefer bunu yaptım.

10 lotun altinda alinan hisselerin hepsinden sabit ve yuksek komisyon kesmisler.
    İşin komik kısmı şöyle.
    Ben günlük vadeli mevduatın günlük getirilerini de takip ediyorum.
    Şimdiye kadar bir açıklarını bulamadım ama.
    Kuruşu kuruşuna yatırıyorlar.

Ama tedbirli olmakta fayda var diyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku

Ikinci olayda.

overall unuzdaki para eksilmez oradaki 11.18 olan maliyet isterse 100 tl görünsün ... önemli olan overall unuzdur... aracı kurumların maliyet kısımlarını dikkate almayın ... hisse ekstresindeki işlem dökümünde seçtiğiniz tarih aralığına göre sol tarafta nette yazan maliyet doğrudur ( fifo kuralı daima ) ...
    normal ekrandaki maliyet ortalama basit maliyet o dinamik değildir oraya bakıp maliyetim bu diyemezsiniz ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •