Myfinans üstadım haklısınız en az sizin kadar bende kiziyorum bu komisyon islerine.
Herkesin e mail adresine sanirim günlük hesap hareketleri geliyordur.Her gün kontrol etmekte yarar var.
Simdi son günlerde yasadigim iki olayi anlatayim.
Portfoyumde 9 adet hisse 1 adet altin fonu 1 adette dolar fonu var.
Her gün seans sonu ekran goruntusu alir 1 hafta saklarim.
1 Aralikta portfoyumde hisselerden birinin maliyet kisminda seans kapanisinda 11.18 oldugunu goruyorum ve zaten ekran goruntusunude almisim.
O gece uyku tutmadi saat 02.30 da kalktim ertesi günkü emirleri gireyim bari dedim.
Birde bakarim benim bahsettigim hissenin maliyeti 11.18 yerine 11.28 görünüyor. Böyle olunca hissedeki karimda silinmiş.
Hemen gece gece mail attim.Hala donecekler.
Sabah 9.30 da hesabimi actigimda maliyet yine 11.18 görünüyordu. Kar yerine gelmisti.
Şimdi gece ne olduda böyle oldu...?
Ikinci olayda.
Bir hissenin hareketlerini takip etmek için 1-2 lot aldim sattim.Bir iki sefer bunu yaptım.
Ekstre geldiginde kontrol ettim.
10 lotun altinda alinan hisselerin hepsinden sabit ve yuksek komisyon kesmisler.
overall unuzdaki para eksilmez oradaki 11.18 olan maliyet isterse 100 tl görünsün ... önemli olan overall unuzdur... aracı kurumların maliyet kısımlarını dikkate almayın ... hisse ekstresindeki işlem dökümünde seçtiğiniz tarih aralığına göre sol tarafta nette yazan maliyet doğrudur ( fifo kuralı daima ) ...
normal ekrandaki maliyet ortalama basit maliyet o dinamik değildir oraya bakıp maliyetim bu diyemezsiniz ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri