Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne sıkıştırdılar ama bugün.. milletin burnundan kan getirdiler. p.tesi açılışında biraz daha sıkıştıp korkutarak sonra tekrar yukarı döner diye tahmin ediyorum. tahmin tabiki bu.. yani şöyle olur diye pozisyon almış değilim. acelesi yok açılışı görürüz. adettendir diye salladım bi kasnak yok yok tamam adettendir diye sallıyorum ama yinede güvendiğim dağlar yok değil...
    yorumu biraz tamir edeyim. bazı parçaları yanlış takmışım p.tesi seansa satıcılı başlarız fikrim değişmedi. ama derinliğini tahmin edemiyorum... yeter bu kadar daha

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yorumu biraz tamir edeyim. bazı parçaları yanlış takmışım p.tesi seansa satıcılı başlarız fikrim değişmedi. ama derinliğini tahmin edemiyorum... yeter bu kadar daha
    Benim yüklü deve formasyonu dediğim bir oluşum var...
    Bu bir buzağının doğumuyla başlıyor...
    Sonra bu boğaya dönüşüyor...
    Böyle durum oluştu sanki...
    Senin satış sert olursa deve yükünü bırakır...
    Deveyi de ayular yer...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Benim yüklü deve formasyonu dediğim bir oluşum var...
    Bu bir buzağının doğumuyla başlıyor...
    Sonra bu boğaya dönüşüyor...
    Böyle durum oluştu sanki...
    Senin satış sert olursa deve yükünü bırakır...
    Deveyi de ayular yer...
    bakın ben neden satıcılı başlarız düşüncemi neye göre dediğini söyleyim. biliyosunuz bu piyasada varant diye bir oyun var ve kollamaları gerekiyor. bunuda sıfırlama eşiğine gelmiş 31.. 12 vadeli varantları daha başlangıçta öldürmemek içindir. onun içinde biraz satmaları gerekiyor. vadeye bir aya yakın zaman olduğu için daha sonra hallederiz diye düşünmüşlerdir bana göre. ayrıca bir an önce boyunlarını kesselerde farketmiyor benim için. yani kendime ferahlık veriyor değilim

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bakın ben neden satıcılı başlarız düşüncemi neye göre dediğini söyleyim. biliyosunuz bu piyasada varant diye bir oyun var ve kollamaları gerekiyor. bunuda sıfırlama eşiğine gelmiş 31.. 12 vadeli varantları daha başlangıçta öldürmemek içindir. onun içinde biraz satmaları gerekiyor. vadeye bir aya yakın zaman olduğu için daha sonra hallederiz diye düşünmüşlerdir bana göre. ayrıca bir an önce boyunlarını kesselerde farketmiyor benim için. yani kendime ferahlık veriyor değilim
    Orasının senin oyun alanın olduğunu biliyorum...
    Teşekkür ederim...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Orasının senin oyun alanın olduğunu biliyorum...
    Teşekkür ederim...
    benim varantın köroğlu destanı olduğunun farkındayım selamlar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •