Türkiye'de son 24 saatte 206 bin 202 Kovid-19 testi yapıldı, 30 bin 424 kişinin testi pozitif çıktı, 220 kişi hayatını kaybetti.
Bu vefat sayısı salgın başladığımdan bu yanaki en yüksek sayı
Türkiye'de son 24 saatte 206 bin 202 Kovid-19 testi yapıldı, 30 bin 424 kişinin testi pozitif çıktı, 220 kişi hayatını kaybetti.
Bu vefat sayısı salgın başladığımdan bu yanaki en yüksek sayı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koca: Bugün tespit edilen 5918 hasta var. Alınan tedbirlerin etkisini hissetmeye başladık. Ağır hasta sayısı artış hızında azalma devam ediyor. Kısıtlamalarla elde edilen kazanımları kişisel tedbirlerle destekleyerek başarılı olacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan dünkü toplantıda yarından itibaren geriye dönük toplam vaka sayısının açıklanacağını belirtmişti lakin bugün açıklanan tabloda toplam vaka sayısı yok
SPK, Arzum Elektrikli Ev Aletleri halka arz başvurusunu onayladı.
-1 TL nominal değerli paylar 15,50-17 TL fiyat aralığından satışa sunulacak.
Spk bülteni :
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=75
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri