Sayfa 311/346 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. [QUOTE=ACA42;4998039]Sayın duka sattınız mı? Hiç sesiniz çıkmıyor.
    20 üstüne söz verdim.Seyrediyorum,sayın ACA42

2. [QUOTE=Duka;4998409]
     Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın duka sattınız mı? Hiç sesiniz çıkmıyor.
    20 üstüne söz verdim.Seyrediyorum,sayın ACA42
    Aynen bende bekliyorum. İnşallah çok güzel günler göreceğiz. K.y.t.d.

3. [QUOTE=ACA42;4998579]
     Alıntı Originally Posted by Duka Yazıyı Oku
    Aynen bende bekliyorum. İnşallah çok güzel günler göreceğiz. K.y.t.d.
    Aynı düşüncelerdeyizde ben zirveye yakın yerden girdim. Sizce yakın zamanda dönermi? Artık borsada moda olduğu gibi "düşüşe tradeye" oynarsa hiç iyi olmaz bizim için. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Derinlik için çok teşekkürler her gün sonu aynen böyle toplam takas oranları da dahil verirseniz çok sevinirim..

Hiç umduğum gibi kötü değilmiş. Yalnız citi ve deutsche tahmin edileceği gibi tüyme derdindeler. Çünkü maalesef ABD CAATSA yaptırımlarını senatodan geçirmiş. Google yazın ayrıntılı maddeleri yazıyor. Baya kapsamlı anladığım kadarıyla 11 madde galiba. Ama resmen Devleti ilgili bakanlık lar ve Rusya ile işbirliği ni s 400 v.s. sözde kafese alma girişimi. ! Neyseki düşman açıkça ortada artık. Bakalım etkisi ne olacak. YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
     Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Derinlik için çok teşekkürler her gün sonu aynen böyle toplam takas oranları da dahil verirseniz çok sevinirim..

Hiç umduğum gibi kötü değilmiş. Yalnız citi ve deutsche tahmin edileceği gibi tüyme derdindeler. Çünkü maalesef ABD CAATSA yaptırımlarını senatodan geçirmiş. Google yazın ayrıntılı maddeleri yazıyor. Baya kapsamlı anladığım kadarıyla 11 madde galiba. Ama resmen Devleti ilgili bakanlık lar ve Rusya ile işbirliği ni s 400 v.s. sözde kafese alma girişimi. ! Neyseki düşman açıkça ortada artık. Bakalım etkisi ne olacak. YTD.
    Bu Yaptırımlar bizim borsamıza ve ekonomimize nasıl yansıyacak bakalım?
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    Aslında bu savaş nedeni! Demek istiyor ki sen güçlenmeyeceksin gelismeyeceksin!

Ama çok sevdiğim bir söz var; Bütün savaşların nedeni direnme gücünün olmayışıdır. Yani gozüne kestirdiği için bunu yapabiliyor. Karsı tavır göstermek bile buna göre ikincil kalıyor. Ama biz bunuda Dünyada ilk başlatan ülkeyiz. Adamlar her şeyi hesaplıyor ikinci kafa tutan ülkede İran. Ona direkt operasyon, suikast bile yapıyor. Ama Türkiye müttefiki. Bu yüzden siyasi ekonomik ve hatta savunma yaptırımları uygulanıyor.

Ne etkisinin olacağını hemen tahmin edemeyiz. Birebir olayı tepkiyi görmek gerekir. Nasıl algılanacak nasıl yanıt verilecek bunlar gibi durumlar belirleyici olacaktır. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    Ortada onaylanan birsey yok..trump onaylamiyacak bidena havale edecek..daha surec var...

Sayfa 311/346 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •