Sayfa 620/996 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Discovery Channel'da Terk Edilmiş Mühendislik Harikaları var. Zamanında Rusya Moğolistan'da çok büyük bir üs kurmuş iki komunist ülke savaşın eşiğine gelmiş. Sulh sağlanınca terk edilmiş.

Vatan sevgisi, aşkı mataryalist ahlakın en ileri aşaması, içinde aşk var ise kavga ister istemez olabiliyor.

Rüyamda "Anamı kesen ben, babamı kesen ben, anasının koynundan kız kaçıran yine ben var mı bana yan bakan" diye bir şey geçti. Uyanıp baktım Kanlı Nigar'da iki kabadayı aynı kadına sulanıyor gibiydi. Diğeri de "Havada kaçan, karada kaçan var mı bana yan bakan vs" diyordu.

Malesef hala bu askerlik devam ediyor. Kabadayılık üstünlük mücadelesi ise kainatın sonuna kadar da devam eder, alakasız kişileri olaya bulaştırma bu işlerin özü yoksa kimsenin umurunda değil kimin kimden üstün olduğu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    p.tesi seansa güzel bir açılışla başlayacak
    short olan fikrimi değiştirdim 9.50 stoplu long olcam.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ferit Şahenk TV'de konuşuyordu, babası ona yurt dışından gelirken bayram için spor ayakkabı almış, gece yatığının yanında onunla uyumuş kirlenmesin diye başta pek giymemiş, en mutlu günlerimden biriydi demişti.

Fakirlik para ile ilgili bir şey değil gibi.
    bizde yaşadık aynı duyguları...yastığımızın baş ucunda da tuttuk..bir yere giderken koltuğumuzun altına da aldık...bizim ayağımızda filketeli lastik vardı..bize alınanda bilirsiniz şu bez yerli spor ayakkabıydı. bizim babamızın adı da ayhan değildi.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

4.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    bizde yaşadık aynı duyguları...yastığımızın baş ucunda da tuttuk..bir yere giderken koltuğumuzun altına da aldık...bizim ayağımızda filketeli lastik vardı..bize alınanda bilirsiniz şu bez yerli spor ayakkabıydı. bizim babamızın adı da ayhan değildi.
    Açma yaram derindir Tello...

Bize de Hüseyin efendimizin başını Yezid top yaptı deyip yasakladılar, çorap ile idare ettik.

Sonradan olayın top ile değil para ile ilgili olduğunu anlayabildik.

Minik futbolcu seçmelerinde elendim, hayatında meşin topa vurmamış kişi tabii ki elenir.

5. Son 5-10 sayfayı okudum pek bir iştahlı arkadaşlar var, Pazartesi ciddi bir artı gap geliyor gibi.

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Son 5-10 sayfayı okudum pek bir iştahlı arkadaşlar var, Pazartesi ciddi bir artı gap geliyor gibi.
    Pazartesi artı gap için tüm şartlar mevcut. MB rezervleri eksi 48 milyar dolar, ABD yaptırımları kapıda, AB ise Mart’ı bekleyecek, İran ile papaz olduk, ülkede kuraklık tehlikesi, korona virüsü, cari açık, bütçe açığı falan filan.
    Artı gap okeydir . Sıkıntı yok bence de.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Son 5-10 sayfayı okudum pek bir iştahlı arkadaşlar var, Pazartesi ciddi bir artı gap geliyor gibi.
    Pazartesi dediginiz önemli 2013 de böyle zirveden kapatmıştı Mayıs ayında.. zirve kapanışı sonrası açılış eksi oldu bir daha 93,000 i gormedi uzun süre..

Tabi o zaman endkes 5,1 $ idi. Dolar 1,75 di. Şuan dolar 7 8 lira afaki rakamlar.. 1,80 e dolar alınca elimizde patlıyor idi...

8. Ölülere oy kullandırıldı, ölülerden SMS gönderildi vs iddialar var gibi.

>>>>>>>>>>>
    https://twitter.com/toddstarnes/stat...29927424090115
    Donald J. Trump Retweetledi
    toddstarnes
    @toddstarnes
    One of our callers says her dead father got a text message asking him to vote in the Georgia U.S. Senate race. Her dad was a registered Republican --- and lived in New Jersey

>>>>>>
    Caller Says Dead Father Got Text Message Urging Him To Vote in Georgia Election. Her Father was a Republican — From New Jersey

Sayfa 620/996 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •