İZ SÜREN SAATLİKTE 9.36 bunun altında saatlik kapanışlar sisteme ve oluşturduğu formasyona göre 9,12 değerini 4s ve günlükte önemli kılar...iz süren gibi düşünmek gerekir
buraya baktığınızda kırmızı alanın 120 ve saatlik tepkisinde nokta atışı çalıştığı görülüyor yani 9,36 9,18 bandı bu yüzden çok önemli..!!
4s de dahil bundan sonra macide tepkisine bakınız..!!
ay içi yani aralık ayı fiyat ortalaması 8,9 yani burası işte kırılırsa düşüş trendi ana yön düşüş eğilimine geçer zaten haftalık ta hedefi üst band hareketi ve şuan da ona olan uzaklığı yüzde 40 seviyelerinde ..!!!
özetle iz süren şeklinde düşünürsek ilk emare 9,36 altında 9,12 ve baba trend başlangıcı aylıkta 8,9..
bu hisse bana göre 8,9 kırılmadan 9,3 8,8 arasında en kötü git geller yapabilir...gelelim indikatör tepkilerine ...TEK BAŞINA CCİ yanıltır..!!!!!
cci benim işim..
macide de bu uzayan trend aşağı yönlü sat sinyali oluştuğu anda dediğim o ivmeyi kaybeder..!!
4 saatlik te paylaştığım 4 saatliğe bakılınca dediğim değerlerin önemi daha iyi anlaşıır..!!
CCİ gelirsek
4s cci da durum bu daha önce geldiği dip ile son zirve dönüşünde de olası dış etkenlere bakılınca bir zayıflama mevcut ve aynı paralainde hareket macd de de var..
cci günlükte de
dip not:!! kendi tecrübemdir cci içine ema ve cci yı da özellikle boğa piyasasında ya da ayı da yatay olmadığı sürece eme ve geniş periyotta kullanın neden bu şekilde kullandığm sarsıntısız bir yıllık düşüşte cci fiyat odaklı olduğu için ve önden gittiği için cci kodları genişletildi..
cci hakimiyetiniz olursa viopta çok para kazanırsınız bunu bu forumda bu konu başlığı altında çok kez paylaştım..!!
cci günlük derki en son zirve dönüşüne uzağız ama verdiğim tepki biraz aşırı ama önce ki cci zirvesinden uzak..
şimdi cci da günlük de inanılmaz PU vardı burada size fibo çizerek oluşan 0,618 değerinin şuan destek aşamasında olması gerekliliğini fiyat grafiği üzerinde göstermeye çalıştım bu YÜZDEN 8,8 DEĞERİ ÇOK ÇOK ÖENMLİ..!!
cci böyle kullanılır..!!
Yer İmleri