Sayfa 633/996 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. İZ SÜREN SAATLİKTE 9.36 bunun altında saatlik kapanışlar sisteme ve oluşturduğu formasyona göre 9,12 değerini 4s ve günlükte önemli kılar...iz süren gibi düşünmek gerekir
    buraya baktığınızda kırmızı alanın 120 ve saatlik tepkisinde nokta atışı çalıştığı görülüyor yani 9,36 9,18 bandı bu yüzden çok önemli..!!
    4s de dahil bundan sonra macide tepkisine bakınız..!!
    ay içi yani aralık ayı fiyat ortalaması 8,9 yani burası işte kırılırsa düşüş trendi ana yön düşüş eğilimine geçer zaten haftalık ta hedefi üst band hareketi ve şuan da ona olan uzaklığı yüzde 40 seviyelerinde ..!!!
    özetle iz süren şeklinde düşünürsek ilk emare 9,36 altında 9,12 ve baba trend başlangıcı aylıkta 8,9..
    bu hisse bana göre 8,9 kırılmadan 9,3 8,8 arasında en kötü git geller yapabilir...gelelim indikatör tepkilerine ...TEK BAŞINA CCİ yanıltır..!!!!!
    cci benim işim..

macide de bu uzayan trend aşağı yönlü sat sinyali oluştuğu anda dediğim o ivmeyi kaybeder..!!

4 saatlik te paylaştığım 4 saatliğe bakılınca dediğim değerlerin önemi daha iyi anlaşıır..!!
    CCİ gelirsek

4s cci da durum bu daha önce geldiği dip ile son zirve dönüşünde de olası dış etkenlere bakılınca bir zayıflama mevcut ve aynı paralainde hareket macd de de var..
    cci günlükte de
    dip not:!! kendi tecrübemdir cci içine ema ve cci yı da özellikle boğa piyasasında ya da ayı da yatay olmadığı sürece eme ve geniş periyotta kullanın neden bu şekilde kullandığm sarsıntısız bir yıllık düşüşte cci fiyat odaklı olduğu için ve önden gittiği için cci kodları genişletildi..
    cci hakimiyetiniz olursa viopta çok para kazanırsınız bunu bu forumda bu konu başlığı altında çok kez paylaştım..!!
    cci günlük derki en son zirve dönüşüne uzağız ama verdiğim tepki biraz aşırı ama önce ki cci zirvesinden uzak..

şimdi cci da günlük de inanılmaz PU vardı burada size fibo çizerek oluşan 0,618 değerinin şuan destek aşamasında olması gerekliliğini fiyat grafiği üzerinde göstermeye çalıştım bu YÜZDEN 8,8 DEĞERİ ÇOK ÇOK ÖENMLİ..!!
    cci böyle kullanılır..!!

2. garan da 23 mart covid yükselişinden 3 kasıma kadar günlükte yataya saran bir pu var..!!

3. bariz tuzak yaptılar bunda da ..!!

neden bu cci da ema ve kendi değeri dışında çizdiğin fibo da bairz ne t gözüken usdtry fiyatı 7,808 değeridir ki bunun altında kısa süreli kalsa bile 7,5 değerini test edebilir..!!
    düşüş ivmesi önceki ivmelere göre yavaş..!!
    özetle 7,80 altında dolara sadece tepkisel bakılmalı
    yön aşağı olur..!!
    buna elliot çizende bariz net kaybeder..!!
    usdtry 7.94 üstünde kalamadıkça hiç bir anlamı yok yukarı yönlü konuşmanın 7,94 öyle bir değer ki..saatlikten tutun günlüğe kadar çok önemli..!!BENCE BU ZAMANDA HELE Kİ YIL SONUN DA DOLARA RAHAT YOK..!!
    ZATEN DOLARDA Kİ NEGATİF UYUMSUZLUK HİÇ BİR HİSSE DE BU KADAR YÜKSEK ORANDA DEĞİL.. ZAMANINDA TÜPRAŞTA VARDI AHA HALİ ORTADA..!!

CCİ UYUMSUZLUĞU ÖZELLİKLE KISA DA OLURSA MUTLAK OLUŞTURDUĞU BAR BOYU KADAR ÇALIŞIR..!!!

4. Qatar ortak + sokağa çıkma yasağı hatrına pazar günleri 3 5 saat açsalar bari viopu, yoksa topic yatak saracak haftasonları

YTD

5. ŞİMDİ BU VADELİDE DE işlem yapmıyorum ama niye biraz olumluyum bist adına..!!!

eksi gap artı gap farketmez alttan gelen cci ya çizdiğim trend aşağı yönlü kırılmadığı sürece çıkışa devam..ve dikkat ederseniz cci ema üstünde seyrinde yeni..!!anlık palanın oynadığı makas açma olaylarını bu sistem yenemese bile..oluşan bir eksi barda en azından boğa bakan adamları korur ama şu var olay shorta döner mi..!!

tam olarak yön değişimi cci bandı +100 bandında günlük kapanış 1378 xu 30 fiyatında başlar..bu da kısa da hızlı yükselişte oluşan 1430 değerini NEGATİF UYUMSUZLUK tan ötürü önemli kılar..3 sistem 2 sistemin oluşturduğu 2 formasyon..!!!

günlük vopculara fazla geleceği için size saatlik bu sarı alanın önemini göstereyim..!!!

saATLİK TE DURUM DAHA net gaplı açmazsa ya da saatlik bazda 1533 üstünde seyrine devam etmezse yeşil alan dener yeşil alanda saatlikte yabana atılmayacak bir destektir kendileri..!!alanını aşağı kırarsa günlükte konuştuklarım geçerli..!!!

saatlik cci da genişletilmiş son çıkışa bakılırsa da bariz uyumsuzluk görülmekte ama şu var cci +200 üstünde kaldığı sürece geçmişte olduğu gibi yeni zirve dene haliyle vadeli de dener..!!!
    daha önceki tepelere bakarsanız 200 kırılır kırılmaz salmaya ve kısa yönlü düşüşlere gebe olmuş..!!!
    ama oluşan pu dan ötürü fiyat gitmiş..
    son sözde yeni olşuan zirvelrede fiyat gitse de cci değeri önceki değerlerin altında kalmış..!!!o yüzden yükselişe inanıyorsak
    eski zirveyi geçip dük yapmak yani isterseniz zorla isterseniz yalan dolan ama cci bile dük demiş..!!

özetle açılış önemli..!!!

6. özetle bist 30 da olduğu gibi bir çok hisse de kısa da nu dese de bariz periyotlar ölçülürse kısa süreli çalışacak gibi duruyor..!!!
    bakalım cci doğru mu çıkacak..!!

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    gece boyu yazıyorum derken? körmüyüm yazılanları görmüyormuyum ben. daha gece yazdın nasıl açılırsa ,açılsın satış diye. olabilir insan fikrini değiştirebilir ben bunun için kimseye niye böyle oldu demem... şaka yapmak istemiştim. ne dedğin belli değil on diyosun otuz diyosun. sabah sabah moralde kalmadı.ne yazarsan yaz banane...
    sen gerçekten yazılanları anlamıyorsun.
    önce satış diyorum ya..
    garan 7 neresi.?
    bist 30 da 1300 neresi.
    sadece 2. dip fikrim değişti.olmayabilir artık.

borsalarda baskın bir satış gelebilir.
    şelale tarzı.

Sayfa 633/996 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •