Bende Sayın Tınaz ı 2018 den beri yazılarından tanırım.Aslında hisse net i çok çok önceki yıllardan beri okurum ama, onu
yazılarından tanımak o zaman nasıp oldu.Önce Allah'ın izni sonra onun vesilesi işe Pergamon ve Lidfa dan ekmek yedim.Kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Saygılarımla.
Bilmiyorum.
Bu alt pazar konusu da, son bedelsiz %100 sermaye artisi da SPK'nin regulasyon degisiklikleri ile ilgil.
Kaynak olarak, 30 Eylul 2020 tarihli, Faaliyet Raporuna bakabilirsiniz.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-faktoring-a-s
Yatirimcilik, bilgi deneyim isidir.
Okunmasi gereken, cok bilgi cok detay var.
Yillardir gunde 14 saat okurum.
Size tavsiyem, kendinizce arastirma yapin, cozemediginiz noktada yazin sorun.
Tinaz Hoca'yi da, bilgi kaynaklarinizdan biri olarak gorun, gorun ki, onun okumalari da tum uyelere bir katki saglasin.
Ne dersin Hocam dediginizde, al alma demem. Ama ben su kadar lot sunu, bu kadar lot bunu aldim derim.
Ort.Maaliyetim budur derim.
O karari siz vereceksinz, SPK kurallari cok acik, tavsiyeleri lisans sahibi analistler verecek.
Benim amacim, sadece ve sadece dogru bilgilere ulasmak ve bunu paylasmaktir.
Tınaz hocayı takip ederim.Ta eski yazdığı forumdan.Hocaya selam.
21 yıllık borsa hayatımda her türlü insanla tanıştım görüştüm Tınaz hoca bu piyasada gördüğün en düzgün değer yatırımcısı diyebilirim Bana bu piyasada sayacağım en düzgün kişilerden ilk 3 kişiden beridir Ben zamanında finansal okur yazarlık adına çok faydasını gördüm
geçmişine gidersek poltk,psdtc,bascm,lıdfa ve sayamayacağım çok hissede getiriler ortada olduğunu düşünüyorum lütfen bir kişiye acımasızca eleştirmeden geçmişini araştırmanınzı rica ederim
Yer İmleri