Sayfa 187/330 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Ayrıca sayın ezel samimiyetinizle ilgili eskisi gibi şüphelerim yok sadece çok heyecanlı ve tez canlısınız.
    Aynen öyle yalnız investing deki gibi speki övmekten başka birşey yapmayan, hatta kağıt ani dip yaptığında bile hala avanak taraftarın yaptığı gibi speki övenler gibi olsaydınız size karşı sabrımı ve hoşgörümü bu kadar zorlamazdım.

Ama gerçek tecrübe, bilgi hissedersem bunlardan taviz veririm. Hele kendini bilen iyi niyetli büyüklerime çok saygı gösteririm. .. gerçi yaşınız benden büyük mü emin değilim ama öyle çıkarım yaptım. Ben 52..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Aynen öyle yalnız investing deki gibi speki övmekten başka birşey yapmayan, hatta kağıt ani dip yaptığında bile hala avanak taraftarın yaptığı gibi speki övenler gibi olsaydınız size karşı sabrımı ve hoşgörümü bu kadar zorlamazdım.

Ama gerçek tecrübe, bilgi hissedersem bunlardan taviz veririm. Hele kendini bilen iyi niyetli büyüklerime çok saygı gösteririm. .. gerçi yaşınız benden büyük mü emin değilim ama öyle çıkarım yaptım. Ben 52..
    Aynı hassasiyete sahibiz, estağfurullah yaşım sizden küçük ( 37 ) investing sıkıntılı bir alan.

3.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Aynı hassasiyete sahibiz, estağfurullah yaşım sizden küçük ( 37 ) investing sıkıntılı bir alan.
    Eyvallah baya gençmişsiniz benden. Yalnız bildiğim halde uymayı ihmal ettigim davranış kuralları var. Örneğin cahille uğraşmamak yerine haddini bildirme zevkini yaşamak gibi. İnvesting de burva düşük hacimli olduğundan fazla kişi yoktu. Adamın biri hem bir şey bilmiyor birde bitirim ayaklarına yatıyor. İyice ayar olunca verdim odunu verdim odunu kendine geldi özür diledi. Neyse kağıdın baş yorumcusu olarak bir çok kişiyi cesaret vererek serilere taşıdım. 17 den 95 e soluksuz gitti. Neyse operasyon bitti hatta aradan 1 ay geçti o bahsettiğim psikopat özür dilemisken başladı yine hakkımda abuk subuk konusmaya. İşte o zaman psikopat her zaman psikopat demekki uğraşmaya değmez dedim. Örnek yani..

4.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Eyvallah baya gençmişsiniz benden. Yalnız bildiğim halde uymayı ihmal ettigim davranış kuralları var. Örneğin cahille uğraşmamak yerine haddini bildirme zevkini yaşamak gibi. İnvesting de burva düşük hacimli olduğundan fazla kişi yoktu. Adamın biri hem bir şey bilmiyor birde bitirim ayaklarına yatıyor. İyice ayar olunca verdim odunu verdim odunu kendine geldi özür diledi. Neyse kağıdın baş yorumcusu olarak bir çok kişiyi cesaret vererek serilere taşıdım. 17 den 95 e soluksuz gitti. Neyse operasyon bitti hatta aradan 1 ay geçti o bahsettiğim psikopat özür dilemisken başladı yine hakkımda abuk subuk konusmaya. İşte o zaman psikopat her zaman psikopat demekki uğraşmaya değmez dedim. Örnek yani..
    Hissenetde ve özellikle sarky forumunda gayet bilinçli ve tecrübeli bir kitle var. Arpacı, behzat, Rcevahir, tecrübeleri tartışılmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Hissenetde ve özellikle sarky forumunda gayet bilinçli ve tecrübeli bir kitle var. Arpacı, behzat, Rcevahir, tecrübeleri tartışılmaz.
    Biz Üç yıl önce ban yiyince nicklerimizi de geri alamadık. Ve bir iki yıl siteye bile giremedik. O yüzden birbirimizi unuttuk veya kaybettik. Mesela ben Cover13 ü, bepanten sanıyordum ama değilmiş. Ayrıca (cevahir ve behzatın haricinde) forsa-c, felluce, topalsolucan, ayıboğa, Balboa, bepanten, dostum2, şimdi kim kimdir nickleri nedir bilemiyorum. Bu kağıtta Sabreden arkadaşlarımız her devirde kazançlı çıktılar.
    İnşallah bundan sonra da kazanmaya devam ederiz.
    Son düzenleme : arpaci55; 11-12-2020 saat: 22:17.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

6.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Doğrudur. Duruma göre gelecek şekillenir. Fakat maalesef ABD CAATSA yaptırımlarını senatodan geçirmiş.! 11 madde. Kısacası hedef Türkiye nin savunma ve güvenliğini sözde kafesleme. Hisse Derinliklerinde yabancı çıkışı bir iki gündür gözüme çarpıyordu. City ve Deutsche son kağıdımda epey yüklü mal var ne olacak bilmiyorum?! YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Koçari nerde koçarı özelden baya nasihat yazmış borsada Spekülasyon yok diyen varmı hâlâ.?! Geçtiğim kağıt ayrı bir faciada vallahi imreniyordum bir şok daha yaşadım.

Sağlam kağıt falan eyvallah ta tek bir şeyden şüphe ediyordum epey satışta vardı! Hâlbuki kademe analizide oldukça sağlam duruyordu, yani şu kağıdı bu hale getirmek akla zarar.! YTD
    Spekülasyon borsanın olmazsa olmazlarındandır zaten, onu nereden nasıl çıkardın?
    belki bilmeden birileri borsada manipülasyon yoktur diyebilir, onun
    da daniskası yapılır, yasaktır yakalanılırlarsa cezalarını çekerler.

Borsa
    herhangi bir ürünün emtianın fiyatının belirlendiği alınıp satıldığı yerdir.
    bizler hisse senedi piyasasındayız.
    Son düzenleme : koçari; 12-12-2020 saat: 01:03.

8. Brüt takasa sokacaklar bu gidişle..

Sayfa 187/330 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •