Sayfa 678/996 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu yönünü de seviyorum sayın bayım saygılar hürmetler.. Kolay gelsin herkese çalı arkasında devam.. Birde para sadece viopta değil özellikle giden piyasa da saygılar
    ThanX, saygı bizden de..

O kısmısını dipsel longlarla katmer katmer aldık durduk yazdık ya buraya zaten..

Vadeli ya burası o bakımdan katmerli mevzu honey..

2. Şimdi güvenli alan o üçgen üstünde kalıcılık.. Bende o yemi yedim daha kısa da daha küçüğü var beni de stop etti..
     Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Önceki mavi üçgen yukarı kırıldığında bir parti longlayıp stop olmuştum. Bu üçgenin de yukarı kırılacağını tahmin ediyorum. Bankalara düzeltme gelecek olursa endeksin düşüşünü BİM ile yumuşatırlar. Bankalarda yoluna aynı hızla devam ederse Kasım rallisinden daha büyük ralli olur.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    reis hulk da durum bu 2009 dipten alan aldığı yere gelmesi içün %250 artması lazım neyy ahahaha

o dipten almıştım biliyorum elimize verdiler abi.. teknik analiz diye bişey yok keşke hiç bulaşmasaydık neyyy aha hastanelik oloduk eassdasdasdasdasd

Hani geçen hafta bi arkadaş yoncayo 9.60 dan en tepedeyken yarımkebce almıştı yazmıştım Verge abi teknik analiz yaptıydı, hah işte o arkadaş az önce beni aradı napim satıyım mı tutuyum mu diye, ben anlamam dedim teknikten temelden, giden hisse gideceği varsa gider, gidemeyen düşer dedim. iyi demişmiyim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    reis hulk da durum bu 2009 dipten alan aldığı yere gelmesi içün %250 artması lazım neyy ahahaha

o dipten almıştım biliyorum elimize verdiler abi.. teknik analiz diye bişey yok keşke hiç bulaşmasaydık neyyy aha hastanelik oloduk eassdasdasdasdasd

Bugün halk aldım, 20 gram 5.38.

Normalde Hayatta almam bence temeli çok büyük sıkıntılı ama piyasa yine abarttı, 4.xx lere verirse 250 grama kadar alırım hadi bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bölünme kovalayanlar için analiz:

Yıllardır
    Bedelli / bedelsiz vermeyen

Yüksek bölünme potansiyelli şirketler;

Egeen

Logo

Kartonsan

Bfren

Konya

Doco

Potansiyel: sermaye ve fiyat ile orantılı ortaya çıkar
    Abi sen bizimle açık açık billur geçiyorsun.

1- Buraya aynı mesajları bazen 2 bazen 10 kere yapıştırıp gidiyorsun.
    2- Gelen hiç bir cevapla muhatap olmuyorsun. Mesajı yapıştırıp gittikten sonra forumu okumadığını gösteriyor.
    3- Yapıştırdığın hisselerin nerdeyse hiç birisinin vadelisi yok. Dolayısıyla bu topikle ilgisi yok
    4- Yıllardır bedelsiz vermeyen hisse Kartonsan yazmışsın. %2500 bedelsiz verdiğinden bile haberin yok. Diğer hisseleri takip etmediğim için verdiğin bilgi doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Senin tahtaya geçen hafta 4.78 ortalama maliyetle ortak olduk .
    Banka ve diğer badem spor tahtaları harekteli olduğu için senin tahta sırasını bekliyor .
    Cem in tahta bi kere o..
    Sen yoksa Ceme badem mi diyorsun

Sayın oyunagelenadam;amacim kimse ile tartişma yapmak değil,yaşimda sağliğimda musait değil.Ama bu sayfalarda aylarca korku pompalandı.Öyle böyle değil.İsmi bende kalsın mart ayindaki düşüş frangmanmış asıl düşuş 3.ceyrekten sonraymış vs.vs..e kardeşim atiyom çöküş oldu..Ama 7 ay boyunca parayı kazananda kazandı.😊Yani kısaca yüzde 95 herkes yanıldı.Bu sayfadakilerdekilerin çoğuda ha şurdan donecek diye diye endeks 140 oldu.Bu saatten sonra ben bildimciler çikarsada ne diyelim..Atı alan üsküdarı geçti kimisi de eşeğini niğdeye sürüyo😅YTD

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bugün halk aldım, 20 gram 5.38.

Normalde Hayatta almam bence temeli çok büyük sıkıntılı ama piyasa yine abarttı, 4.xx lere verirse 250 grama kadar alırım hadi bakalım.
    yani reutersin dedii gibi cuma akşamı fişi çekselerdi farklı şey konuşuyorduk şuan öyle birşey olmadığına göre aylıkta düşen mikro yapı kırılmış görünüyor.. tavan olmaması için bir sebep yok..

tabi ne haber gelir bilmiyoruz abi zar atıyoruz.. bu hareket çok farklı bir dümen oldu reuters ile böyle operasyon daha önce olmuşmuydu hatırlamıyorum...

Sayfa 678/996 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •