Sayfa 315/346 İlkİlk ... 215265305313314315316317325 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Zor kağıt..16 üstü atamadı..sanırım yarın ak..kara belli olur..acaba yükseliş sonladı mı? Bakalım..

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Kalbi olan hele birde ne olduğunu anlıyorsa böyle kağıtlara girmemeli. Stres bence en büyük risk kalp krizi icin. Kolesterol üm yüksekken hafif sıkısma belirtisi vardı. O kadar kilo verdim kolesterol üm düştü sıkışma hissi tamamen kaybolmuştu bir kaç gündür kağıdın stresinden yine atışta ritim bozukluğu oluyor gibi arada.
    Geçmiş olsun..Hocam bence hiç takılmamalı.. yaşam çok kısa..lanet olsun parası ..pulu..borsası diyip..arkaya bile bakmayı bu kumarhaneden uzaklaşmak en iyisi..herşey illüzyon.. kazanç ne? Kazanma ne?beyinde hep hormonların meydana getirdiği haz..boş işler..degmez sağlığınız önemli..

3.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Zor kağıt..16 üstü atamadı..sanırım yarın ak..kara belli olur..acaba yükseliş sonladı mı? Bakalım..
    Rtalb i gördünüz mü, en sonunda bu gün son dk. larda tabanda yaptırdılar. Bu bile iyi niye biliyormusunuz spek gelmeyin yeter lan diyor k.y. hala tradenin kurbanı ediyor kendi kendini.! Aslında Rtalb a ilk girdiğim hafta çözdüm ben bunu ve bu yüzden argo konuştuğumdan 2,5 gün hissenet ten ceza aldım.

Ama aynı şeye bende aldandım. İlgi, merak işte güçlü duygular ve spek aynen en ideal biçimde bunu kullanıyor!
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun..Hocam bence hiç takılmamalı.. yaşam çok kısa..lanet olsun parası ..pulu..borsası diyip..arkaya bile bakmayı bu kumarhaneden uzaklaşmak en iyisi..herşey illüzyon.. kazanç ne? Kazanma ne?beyinde hep hormonların meydana getirdiği haz..boş işler..degmez sağlığınız önemli..
    İki duygu ama sonuç ve yaptırımları hiç te öyle basit değil. Öyle olsaydı çoktan bırakırdım bosayı.

5. Spek grubu aldıysa kağıt niye düştü bu gün ya? Canına yandımın o zaman takası falan niye bu kadar takip ediyorum ben ?

6. https://ankahaber.net/haber/detay/bo...em_yapti_23748

Rta cılar eylem yapmış helal olsun aynen katılıyorum fakat bize yada onlara faydası olurmu, hiç sanmıyorum.. YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    10 gün içinde selec asi da iş aldığı kesinlesek, çünkü ayın 25 de çin aşısı sağlık personeline ve kamu personeline yapılmaya başlanacak,Turkcell'e yaptığı anlaşma sanki bu aşı işinde var gibi,bakalım sonuç ne çıkacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    İnşallah hayırlısı olur.

Sayfa 315/346 İlkİlk ... 215265305313314315316317325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız