Originally Posted by
AhiOsman54
Faaliyet Raporundan notlar;
1-01.01.2020 - 30.09.2020 dönemi içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ na derslik bedeli olarak 425.000 TL
bağış yapılmıştır.
2- Şirketimizin mevcut durumda devam eden projesi bulunmamaktadır.
3-Portföyünde yer alan gayrimenkullerden istikrarlı kira geliri elde etmeye devam eden şirketimiz yeni
geliştireceği projelerini ekonomik konjonktürün uygun olduğu zamanda hayata geçirmeyi hedeflemektedir.
4-Şirketimiz güçlü özkaynak ve likidite yapısı sayesinde, yeni projelere yatırım yapmanın yanısıra bu
projeler için ayırmış olduğu kaynakları para ve sermaye piyasalarında değerlendirmek suretiyle yüksek
finansal getiri elde etmeye devam etmektedir.
5-Şirketimizin net çalışma sermayesinin
yeterli olduğu, Kısa Vadeli Yabancı Kaynaklarının tamamını nakit veya kısa sürede nakde dönüştürülmesi
mümkün olan iktisadi kıymetlerle ödeyebileceği ve işletme faaliyetlerinin öz kaynaklarla finanse edildiği
görülmektedir. Şirketin ödenmiş sermayesi 64.400.000 TL olup, borçlarını karşılayabilecek durumdadır.
Kısaca şirket kira gelirleri ve kasasındaki nakitle para ve sermaye piyasalarında değerlendiriyor.
Herhangi bir proje yok şimdilik ama yeterli kaynak var. Güzel strateji gibi ben beğendim. Şu konjonkturde riske girmeye gerek yok ama uygun bir fırsat yakalanırsa da değerlendirmek iyi olur.
Bakalım 4ç nasıl gelecek merakla bekliyorum.
Yer İmleri