Originally Posted by Foçabeyi Borsa düşüyeah, dolar düşüyeah, TL artıyeah. Bu hafta merkez bankası faiz arttıracak ve piyasa bunu mu fiyatlıyor acaba? TL vadeli mevduatlara mı kaçıyor millet nedir? Üstat bizim millet dolarını bozmaz.
Originally Posted by Pestilence Üstat bizim millet dolarını bozmaz. Çünkü bozmazsan zarar etmiş olmazsın.
Originally Posted by Pestilence Üstat bizim millet dolarını bozmaz. O kadarını bilemem de bugün olanları anlamlandıramıyorum sadece.
hadi bakalım girdik tekrar hisse fonuna ufaktan ... avrupanın derdi bizi gerdi arkadaş
Originally Posted by Ege35 Çünkü bozmazsan zarar etmiş olmazsın. Kârdan zarar diyelim
Originally Posted by Foçabeyi O kadarını bilemem de bugün olanları anlamlandıramıyorum sadece. Üstad perşembeden sonra yangın yeri olur
Originally Posted by Pestilence Üstad perşembeden sonra yangın yeri olur Yangın yeri olur derken ne olmasını bekliyorsunuz.
Originally Posted by regal1 skbnk ne inatçı bir keçi çıktın, anlamak mümkün değil. 1,40 dan accık ucundan ver artık.. şekerbank 1,40 dan bana ver. seni ÜS yapacam. ABD bile gıskanacak
Forum Rules
Yer İmleri