Gübre fabrikaları altın bulmuş
Biz de hanonündeki bakırı bulduk mu bulamadık mı
Borsa da algı mı diyelim, mantık hatası mı diyelim ne dersen de ; şimdi gubrf 6 milyar dolar değerinde altın buldu, hisse tavan oldu,gayet doğal. Fakat gubrf ile birlikte egegub de tavan oldu. Altını bulan gubrf, egegubre ile tek benzerliği gübre faaliyeti yürütmesi. İki hisse sürekli takibimde bulunur, gübrf ne zaman yükselse egegubre de yükselir, ama bu kadarına da pes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu hisse nasıl bir hisse arkadaş kim yapışırsa elinde kalıyor bakalım tahtacı zirveden içine aldıklarını ne zamankusacak kendi ve saz heyeti ytd
Bir sey sorcam halka arzi baya yuksek olan bu sirkette yonetim kurullari ve kararlari icin surec nasil isliyor?
Bilen bilgili arkadas vsr mi?
Ytd
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
*Oy hakkında imtiyaz yoktur. Sadece esas sözleşmemiz gereği yönetim kurulu seçimlerinde; Yönetim Kurulu üyelerinin 5’i (A) grubu paylara sahip olanların göstereceği adaylar arasından, 4’ü (B) grubu paylara sahip olan pay sahipleri tarafından gösterilecek adaylar arasından gösterilmek suretiyle adaylar belirlendikten sonra seçim genel kurul tarafından yapılır.
http://www.sarkuysan.com/tr-TR/ortak...yapisi/95.aspx
Şükrü Kilimci % 7.5 olduğu yazılmış.
Ayrıca İbrahim Kilimci de % 5 e ulaştı.
Ve biz varız.
Bu genel kurulda tam olarak bir etkinlik netice vermese bile bir sonraki gk da bir olup birlikte hareket edebilirsek YK ya ky yani bizler de bir üye seçtirebiliriz umudu taşıyoruz.
Yer İmleri