Sayfa 222/996 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. putin reis görevden sonra başkanların dokunulmazlıgı ile ilgili yasayı imzalamış kendine dokundurtmayacakmış
    birilerinin aklına karpuz kabugu düşermi yakında

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    putin reis görevden sonra başkanların dokunulmazlıgı ile ilgili yasayı imzalamış kendine dokundurtmayacakmış
    birilerinin aklına karpuz kabugu düşermi yakında
    Valla aynı siyaset devam ederse olur o iş, Kenan Evreni 90 yaşından sonra mahkemeye verdik, tabiki bir halt olmayacağını bile bile şov için...

Pinochet örneği de var, benim gördüğüm bir tek Çavuşesku'da işe yaradı mahkeme...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Haaa... Bir de Mursi ilen Menderes var...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    7.45 altında bir hafta kalsın kafamı kırarım

Bırakın 7,45’in altına gelmeyi 7,55’in altında bir hafta kalsın ben de çürük dişimi kırarım.
    Dövizi baskı ile 7,60’lı seviyelere getirerek vur kaç için gelenlere uygun fiyattan döviz almalarını sağlıyoruz ya ona yanarım.

Dün gece itibari ile yatağımı salona taşıdım artık X faaliyeti yok, yengeniz mutfakta ben oturma odasında yemek yiyeceğiz, haberleşme ise telefonlan olacak, Allahtan böyle sağlık bakanımız var yoksa halimiz nice olurdu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sağlık Bakanlığı: Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17:00’de toplanacak. Toplantı sonrası Sağlı Bakanı açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben genç arkadaşlara basitçe ipin ne zaman kopacağını anlatayım, madeni 5 gaymeler basılır kağıt 500 gaymeler piyasaya çıkarsa da.nanın kuyruğu kopmaya başlamıştır.

Kağıt 1 dolar gayme hâlâ var, bizim 1 liralık kaat para kaç yıl tedavülde kaldı?

1 Kuruşu geçtim, yeni 200 kaat lira yaklaşık 150 dolar gayme ediyordu bugün 25 dolar gayme alamıyor, gerçek enflasyonun tarifi budur.
    Enflasyonun en güzel tanımı madeni paranın maden değerinin üzerinde yazan nominal değerden daha yüksek olması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben genç arkadaşlara basitçe ipin ne zaman kopacağını anlatayım, madeni 5 gaymeler basılır kağıt 500 gaymeler piyasaya çıkarsa da.nanın kuyruğu kopmaya başlamıştır.

Kağıt 1 dolar gayme hâlâ var, bizim 1 liralık kaat para kaç yıl tedavülde kaldı?

1 Kuruşu geçtim, yeni 200 kaat lira yaklaşık 150 dolar gayme ediyordu bugün 25 dolar gayme alamıyor, gerçek enflasyonun tarifi budur.
    Dolarla işiniz yoksa sıkıntı yok. ?....

Sayfa 222/996 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •