son kez söyleyeceğim..olay şu..garanti 9.00 iken ve tüm sistemler al iken; çıkıp garanti 7 olacak dersen,olmaz.garanti 5 bile olsa bu söz hatadır,yanlıştır.çünkü hiç bir emare yokken sallamaktır.
ha ben işime bakarım.piyasa dönünce en başta ben dönerim ve tüm hisseleri satar,shortta açarım.
mesele borsanın mantığı.kehanet olmaz..
şuanda hem hisse var hem de longum...ama sistem dönerse,sen gör o zaman.
Ama buralarda garan bin kaplan gücünde dersen,buradan maliyetlenenler,düşerse ne yapacak.
Oluyormu.?
Ben 9.50 de düşecek demişim.sonrasıda satış fırsatı olmuş.
Bakalım sen kaçta diyecen.
Ha 7 de GAP var.
Bırakacakmı sanıyorsun onu.
Dolardaki 8.50 deki gapta kalmayacak.
Buradanda dolara 8.50 diyorum
Sporcu abimize gamyon ile mal yikmislar pastaya bakınca çok yazık gerçekten insanlar bittti 142,000 endekste
gap dolması ; ky. dayatılan bir yanlış...size 20.000 bıst-100 den (2009 yılında ) vs. çok dolmayan gap göstereyim..
Son mesajında 100 bine 1 kontrat atıyom var mı la filan çekiyordu. Sonra haber alamadık reisten, 0.1 kaldiracla batan ilk viopcu olarak ödülünü filan alıyordur. Gerçi tam dipte gelip short pompası yapması ve başka hiç bir argümanı duymak istememesi hatta yazanlara saldırması filan, teb de oynayanların maaşlı elemanı mı diye düşündürebilir bazi kişileri bir şey diyemem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri