Sayfa 275/1001 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Sürekli youtube ve Discovery Channel kanallarını izliyorum. Benden sonraki nesil daha fazla izler. İmkan yokdu artık bahane değil. (ileride bunlar paralı olur muhtemelen, ki Discovery TLC haricinde paralı sayılır)

Migros'da birileri yılbaşı hediyesi tablet bakıyordu, ben de ister istemez kulak misafiri oldum. Sonra bakın benim ev işe yaramaz şeyler ile dolu hevesimi alıp bırakıyorum. Eğer çocuğunuza öylesine almıyorsanız daha güçlü modelini alın, Bill Gates, Steve Jobs garajda bir şeyler üzerinde çalışırken yetişip zengin olmuş. Bugünün garajı bu tablettir, belki çocuk bunu sever ve kendini ilerletmek ister dedim yürüdüm, hemen tereddüt kesildi oradaki daha makul bir modeli aldılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sürekli youtube ve Discovery Channel kanallarını izliyorum. Benden sonraki nesil daha fazla izler. İmkan yokdu artık bahane değil.

Migros'da birileri yılbaşı hediyesi tablet bakıyordu, ben de ister istemez kulak misafiri oldum. Sonra bakın benim ev işe yaramaz şeyler ile dolu hevesimi alıp bırakıyorum. Eğer çocuğunuza öylesine almıyorsanız daha güçlü modelini alın, Bill Gates, Steve Jobs garajda bir şeyler üzerinde çalışırken yetişip zengin olmuş. Bugünün garajı bu tablettir, belki çocuk bunu sever ve kendini ilerletmek ister dedim yürüdüm, hemen tereddüt kesildi oradaki daha makul bir modeli aldılar.
    İşte olay budur,tebrikler sn Ariston.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    piyasayı etkilemedi.. restaurant,siinema,kafe,tiyatro,..hayatımızdan çıktı...
    bizim hayatlarda mutasyona uğradı...
    İçiyorum,sabah oluyor,yatıyorum bu saatlerde uyanıyorum.
    Vildana da benle beraber uyuyor Tık yok,istek yok.
    Yazlığa gidiyorum sıkılıyorum İzmir'e geliyorum deprem korkusu ve covid tedirgin ediyor.
    Bunaldım kendimi sokaklara atasım var,ne olacaksa olsun artık.
    Son düzenleme : zaraza; 25-12-2020 saat: 22:53.

4. Bu Lava döküm tencerelerini üreten adamı da destekliyorum. Bir tane aldım memnun kaldım. Google street view ile gezerken fabrikanın satılığa çıktığını gördüm muhtemelen işi büyütecek gibi.

Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    İçiyorum,sabah oluyor,yatıyorum bu saatlerde uyanıyorum.
    Vildana da benle beraber uyuyor Tık tok,istek yok.
    Yazlığa gidiyorum sıkılıyorum İzmir'e geliyorum deprem korkusu ve covid tedirgin ediyor.
    Bunaldım kendimi sokaklara atasım var,ne olacaksa olsun artık.
    Arasıra İzmire giderdim. Kızımda kalırdım. Alsancakta oturduğu için..
    etraf güzeldi...Akşamüstü ekopubta oturmak, bursa gibi mutaasıp yerden sonra ilaç gibi gelirdi..

Şimdilerde kızımda gelme der.. (Dr. gögüs hastalıkları uzmanlığı.)
    Malum, pandemi var.. herkes,herkesten çekinir oldu..
    Gitsemde ne olacak? her yer kapalı,tatsız..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu Lava döküm tencerelerini üreten adamı da destekliyorum. Bir tane aldım memnun kaldım. Google street view ile gezerken fabrikanın satılığa çıktığını gördüm muhtemelen işi büyütecek gibi.
    Fabrikanın satılığa çıkması hayra alamet değil sanırım..
    İcradan da satılabilir..

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu Lava döküm tencerelerini üreten adamı da destekliyorum. Bir tane aldım memnun kaldım. Google street view ile gezerken fabrikanın satılığa çıktığını gördüm muhtemelen işi büyütecek gibi.
    İnternetten baktım,bu ürünler demir döküm ve gerçek emaye kaplama ise,alüminyum teflon kaplama ürünlerden çok daha sağlıklı ürünlerdir.
    Alm.düşük ısıda eridiği için emaye sır kaplanamaz(emaye 900 c ısıda işlem görür)
    Tefal gibi alm.ürünler toz boya benzeri (150-200)derecede işlem görür - yanılmıyorsam böyle olmalı)

https://urun.n11.com/tava/lava-tava-...cap-P460558693

Fotoğrafta ürün temiz işlenmiş ve kaliteli görünüyor,en yakın zamanda alıp deneyeceğim.teşekkürler.
    Son düzenleme : zaraza; 25-12-2020 saat: 22:35.

8. Ürün arayınca alibaba aliekspres en üstte çıkıyor. Hintliler de güzel bir site yapmış.

Türk siteleri zayıf ve genelde yerele yönelik.

Türk mallarını veya ithal edilen ürünleri başkalarına satacak güzel site geliştirilmesi lazım.

Hepsiburada fena değil ama İngilizce değil gibi ve ayrıca tüketiciyi enayi yerine koyuyor. Tüketiciyi cahil yerine koymakta sakınca yok ama enayi yerine koymanın vebali büyük.

Doktor hastasına nasıl davranıyor ise ticaret erbabı da müşteriye o şekilde davranmalı.

Sayfa 275/1001 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •