sayın sametsaglamm öncelikle hayırlı olsun demek isterdim ama bu borsa pekte hayırlara alamet değil, anladığım kadarıyla sorunuzu yanıtlamaya çalışacağım, evet yarın ki emirler saat 18.15 den sonra girilir, sabah 09.40 - 09.55 arası fiyatlar eşleşir, 10.00 da borsa açılır, eğer alış emriniz gün içerisinde gerçekleşirse anında portföyünüzde gözükür, bütün aracı kurum platformlarında durum aynıdır ve emirler günlük girilir,
[QUOTE=berkimcans;5046640]sayın sametsaglamm öncelikle hayırlı olsun demek isterdim ama bu borsa pekte hayırlara alamet değil, anladığım kadarıyla sorunuzu yanıtlamaya çalışacağım, evet yarın ki emirler saat 18.15 den sonra girilir, sabah 09.40 - 09.55 arası fiyatlar eşleşir, 10.00 da borsa açılır, eğer alış emriniz gün içerisinde gerçekleşirse anında portföyünüzde gözükür, bütün aracı kurum platformlarında durum aynıdır ve emirler günlük girilir,[/QUOT
Dün akaam bir aracı kurumdan kapanır kapanmaz emir girdim o aracı kuruma 100 bin üstü mal geldi ama bana gelmedi yani aracı kurum içinde bile robot falan emir gönderen var ky sevilmeye mahkum
Arkadaşlar bildiğim ve gözlemlediğim kadarıyla aracı kurumlardaki bilgisayarlarla evdekiler arasında emri göndermede hız farkı var, ben aracı kurumdan emirleri kendim gönderiyorum, 00.da gönderdiğim emir bazen ekrana tam .00 da düşüyor bazen de .02 hatta .03 saniye geçe düşüyor, evden girdiğinizde bu zamanlamayı yakalama şansı hiç yok, dolayısıyla tavandan yakalayabilenlerin hiçbirisi evlerinden emir gönderenlerden değil, bu emirler önce kendi kurumununuz içinde sıraya giriyor, borsa istanbul a bütün emirler sabah saat 09.00 da gönderiliyor, dolayısıyla bir de diğer kurumların sistemleriyle yarışılıyor, bunlar robotik işlemler olup kurum sistemlerinin hızlarıyla ilgili, gördüğüm kadarıyla banka dışı aracı kurumların sıra kapma becerisi oldukça yüksek,
Sn. Berkimcans o bahsettiğin aracı kurumlardan da alamıyor ky. orada da mal vermiyorlar bizlere.çalıştığım banka nın emir saati 18.10, aslında bır çok aracı kurumdan daha iyi ama şuana kadar ki arzlarda neredeyse hep sonlarda aldım.Benım anladığım emirler geç ulaşıyor bist e. Çunku birçok kurumda emir saatı 18.15 ama bizden önce alıyorlar. Şimdi direk bu işi banka olmadan yapan kurumlara yöneldim oradan da bırşey gelmıyor ky ye.yani hep en son alanlardanız en son alanda genelde zarar ediyor malum.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
yarınki emirleri gönderme saatleri kurumlar arasında değişiyor, bazıları 18.10 da çoğunluğu 18.15 de ve 18.20 de, bildiğim 3 farklı zaman tipi var, önce bu emirler saatine göre kurum içerisinde sıralanıyor, burada salise bile çok önemli, o yüzden kurumdan gönderenler ile evden gönderenler arasında tuşa aynı anda bassalar bile 3 ile 5 saniye arasında fark oluşabiliyor, bu da milyon lotların gerisine düşmek oluyor, buda kurum sistemlerinin evdeki internet hızından daha hızlı olmasından kaynaklanıyor, bu emirler sonra topluca sabah saat 09.00 da Borsa İstanbul a gönderiliyor, burada da kurum sistemlerinin hızı devreye giriyor, sistemleri en hızlı olanlar sırada öncelik elde ediyorlar, yatırımcı yarınki emirleri direk borsaya göndermediğinde 18.10 un 18.15 in önüne geçme gibi bir durum yok, kurum içinde toplanan bütün yatırımcı emirleri sabah saat 09.00 da borsaya gönderiliyor ve sıralama elde ediliyor,
@berkimcans kap haberinde t ile t 1 arasındaki farkı şirket ortakları hisse mi almış hisse mi satmış. Şu T mevzusunu hep karıştırdım.
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
30.06 tavan. Simdilik.12 milyon alıcı varrrr. Ytd
Yer İmleri