Originally Posted by
*Bozkurt
koç abey yonca şortunu kapattı akabinde ben endeks şortlarımı kapattınca düşüş geliyor diye tırstı bence sonra sizde yonca yorumu yapınca üçlü kombo oldu zannederek panikledi, muhtemelen gırtlağına kadar malda biz şort olunca kendini güvende hissediyor olmalı, nassa sensör koç ve bozkurt bu üçü şortsa korkmayın denmiş olabilir. aklıma baska bişii gelmiyor...
bir insan burda eğrisiyle doğrusuyla her türlü düşüncesini yazabilir. buranın amacı insanlar düşüncelerini paylaşsınlar diye kurululmuş bir sayfa. kimse burda yatırım danışmanı değil. ben şahsen yorumlarımı ne kimseye akıldanelik yapmak için, nede yarışmak için yapıyorum. ne işim olur başkasının aldığı ile sattığı ile. bunuda her seferinde açıkca yazıyorum zaten. kendimi oyalamak için yapıyorum. ben dünkü borsacı değilimki yarış yapayım, akıldanelik yapayım.. onu yapanlar var git bakalım bi şansını dene. valla 500 bin liradan aşağı hesap kabul etmeyen yatırım danışmanlar var. böyle bir alemde geleceğim burda milletinen yarış yapacağım. aklı olan bir insan azıcık düşünür bunu. zevkine yazıyorduk...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri