Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    laga luga suresi, kitabın ne yazdığına bakma benim ne dediğime bak
    sözüm amerikan kanunundan da, federal reserve act'den de üstündür, salla babam salla....

geçen gün 2021 sonuna kadar tüm dünyayı aşılarlar diye sallıyorsun
    adamlar sadece amerikayı aşılamak 10 yıl sürecek diye açıklama yapıyorlar.
    Daldan dala atlama bu konulardan anlamıyorsun,görünenin arkasındakini analiz edemiyorsun,bence boşsun.Bana atfen yazma .

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Daldan dala atlama bu konulardan anlamıyorsun,görünenin arkasındakini analiz edemiyorsun,bence boşsun.Bana atfen yazma .
    zoruna gitti galiba laga luga suresi..?
    salla yeter ki haklı çıkayım, sözde okumuş meslek sahibi pratisyenim yeter ki salla..

zoruna gitti galiba laga luga suresi..?
    salla yeter ki haklı çıkayım, sözde okumuş meslek sahibi pratisyenim yeter ki salla..
    Anlamadım sen doktormusun.

Anlamadım sen doktormusun.
    doktor olsam tüm dünyanın 2021 sonuna kadar aşılanacağı gibi mesleki öngörü gerektiren bir iddiada bulunmazdım..!!

https://www.11alive.com/article/news...e-d3fe4e90dc46

doktor olsam tüm dünyanın 2021 sonuna kadar aşılanacağı gibi mesleki öngörü gerektiren bir iddiada bulunmazdım..!!

https://www.11alive.com/article/news...e-d3fe4e90dc46
    Yahu o benim mesleğim ,okuduklarımdan çıkardığım bir tahmin,niye öyle düşündüğümü de yazardım da sana atfen yazmayı ve tartışmayı sevmiyorum,bana atfen yazma.Ben emekli kadın doğumcuyum ama maalesef bu salgın yüzünden halk sağlığını da ,enfeksiyon hastalıklarını da,göğüs hastalıklarını da tekrar okumak zorunda kaldım tahminlerim okuduklarımdan süzdüğüm bilgilere dayanıyor senin anlayacağını sanmıyorum o yüzden gerek yok açıklamaya.

Yahu o benim branşım,okuduklarımdan çıkardığım bir tahmin,niye öyle düşündüğümü de yazardım da sana atfen yazmayı ve tartışmayı sevmiyorum,bana atfen yazma.
    sen yaşarken mi yazmayayım yoksa nalları diktikten sonra da geçerli mi..?
    alıntı yapıp laga luga okuyan sensin, şimdi zoruna gidiyor, dönüp bak kim kime yorum yapmış..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •