Sayfa 378/996 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Günde 1 milyon çok olmuş, ABD bir haftada 3.17 milyon oldu, bu haliyle haftada nüfusun %1'i. Mevcut aşıların da %25 ini tüketmişler. Aşı üretim hızı ülke başına ne bilinmiyor. Bloomberg aşı hız grafiği de vereymiş, bakardık.
    normalde bir insanı aşılama süresi max. 2-3 dk. yalnız sorun
    bu insanlar koyun gibi düzenli sıraya girecek, hiç biri randevuya geç kalmayacak, zıpkın gibi yerini alacak
    aşı sonrası fenalaşıp süreci uzatmayacak, sağlıkçılar yemek dışında çay ve ihtiyaç molası vermeyecek
    o zaman 1 sağlıkçı günde 80 kişiye kadar aşılayabilir, tabii bunu haftada 5 gün aylarca sürdürebilmek bayağ bir fiziki ve psikolojik efor gerektiriyor..

2. Yani hedef vermiş işte, çok anlamı yok. Ülke ülke kim kaç günde kaç aşı yapmış bulabilirsek veriyi grafiği, en sağlıklı tahmin oradan yapılır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    normalde bir insanı aşılama süresi max. 2-3 dk. yalnız sorun
    bu insanlar koyun gibi düzenli sıraya girecek, hiç biri randevuya geç kalmayacak, zıpkın gibi yerini alacak
    aşı sonrası fenalaşıp süreci uzatmayacak, sağlıkçılar yemek dışında çay ve ihtiyaç molası vermeyecek
    o zaman 1 sağlıkçı günde 80 kişiye kadar aşılayabilir, tabii bunu haftada 5 gün aylarca sürdürebilmek bayağ bir fiziki ve psikolojik efor gerektiriyor..
    bir dr günde 80/120 hasta muayene ediyor, 80 aşı nedir ki. ?

annemle ben zatürre aşısı olduk, 30 sn sürmedi.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4. Asıl sorun üretimde bakın ne demiş;

Mevcut modeller , 2023 veya 2024 yılına kadar dünya nüfusunu kapsayacak kadar aşı olmayacağını öngörüyor . Üretim kapasitesi, hedeflenen yatırımla ancak bir dereceye kadar genişletilebilir ve bir oran sınırlayıcı olarak kalacaktır.

COVAX: GAVI, Dünya Sağlık Örgütü ve Salgın Hazırlık Yenilikleri Koalisyonu (CEPI) arasında bir ortaklık,

COVAX, dünya genelindeki yüksek riskli nüfusu korumak için 2021 sonuna kadar iki milyar doz sağlamayı hedefliyor.

https://launchandscalefaster.org/COVID-19

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

Bunları yönetici yapıyorlar ya, sinirim tavana zıplıyor.

Olmayan zatürree aşısını yapmak kolay, mesele 2 doz olarak uygulanacak aşıyı, kapıya yığılacak milyonlara yapmak sorun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

süreç başladığında görüşürüz sn.güneysu siz buradasınız, bakalım ortalama bir sağlıkçıya günde kaç kişi düşecek..?
    tabii aşılama rakamlarını doğru açıklarlarsa ben yalana da razıyım..

Ismi görülen 6 kişi var, emme takip eden 8 kişi görünüyor, 2'si kafasını kuma gömen devekuşları galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 378/996 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •