Sayfa 393/996 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kişinin kendi iddiası varsa twitterda sorar cevabı da buraya yapıştırır
    ben özge paralı askerdir, inanmayana da sor kendisine gör bak diyorum
    hangi özge diye sormayın, o kendisini biliyor..?
    Durusmalarda gizli tanik ifadesine gore ceza veren Hakim gibi.

Isnat bu,

Nasil ?

Yok oyle bir sey, kim diyor.

Gizli tanik..!

???

Adalet mulkun temelidir, breh breh breh.

2. Ya gelin dostlar
    Bu guzel gecenin anisina
    forumun topigin m*s*n lari birer birer
    Delikanli gibi
    Rutbe ve dereceleriyle kendini tanitsin ya
    Surda biz bizeyiz bak
    kimseye demiycez soz size
    Sirf eglence olsun abiler
    Eglenelim ya
    Zate sokaga cikma yasagi da var
    Evde patladik be
    Karga karga gak desin
    Gagasindaki peyniri en alttaki yesin

3. Bu CERN in önündeki Şeytana tapma ayni. Shiva nın heykeli önünde kadın kurban ediliyor. Ama arkasını önünü bilmiyorum. Amatör kamerayla tesadüfen çekilmiş.

Masonları sadece Leo Taxil in kitabını okuduğum için biliyorum. Başka konu hakkında bilgim yok. Leo Taxil kendisi de bir mason olduğu için bildiklerini yazmış. Okumak lazım. Belki yazdıklarının bazıları doğru bazıları yanlıştır. Başka kaynaklar da elbet vardır. İlginç bir konu olduğu kesin.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Daha önce CERN ile ilgili yazınızı okuyup ciddiye almamıştım. Şimdi de masonların görevlendirildiği gibi bir yazı yazmışsınız.
    Sorularımı toptan sorayım bari.
    1) Hiç CERN e gittiniz mi? Ya da giden bir fizikçi ile konuştunuz mu orada yapılan çalışmalar ile ilgili?
    2) Hiç mason tanıdığınız var mı? Ya da mason tanıyan bir arkadaşınız. Ne yaparlar, toplantılarında ne konuşurlar?
    Bence tam vakıf olmadığınız konularda sağda solda yazılan aslı astarı olmayan yazılara itibar etmeyiniz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Trt1'de gelecek dunya nasil olacak haberi yayinlanirken, son dakika diye haberi kestiler ve diyanet işleri baskaninin vaazina baglandilar.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Trt1'de gelecek dunya nasil olacak haberi yayinlanirken, son dakika diye haberi kestiler ve diyanet işleri baskaninin vaazina baglandilar.
    Kamu haberciliği nedeniyle kamu personelini veriyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kamu haberciliği nedeniyle kamu personelini veriyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben son dk diyince reyis falan cikacak sandim, bunlar izlemeyeli seviyeyi epey aşağı cekmisler veya biz seriata gectik fark etmeden.

7. Benim şahsi kanaatim GORA filminde kullandığı önemli sembollerden sonra oluştu. Benim görüşüm bu yönde. Doğru yanlış beni bağlar.

Cem Yılmaz burada Sayın egelinin gönderdiği esprisinde CIA bizi izliyor Kezban Muhittin Topalak vs vs diyor. Çok sulandırma genelde gizleme tekniklerinden birisidir. Çünkü NSA in tüm dünyayı dinlediği herkes tarafından bilinir ama kimse ispatlayamaz.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Durusmalarda gizli tanik ifadesine gore ceza veren Hakim gibi.

Isnat bu,

Nasil ?

Yok oyle bir sey, kim diyor.

Gizli tanik..!

???

Adalet mulkun temelidir, breh breh breh.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Daha önce CERN ile ilgili yazınızı okuyup ciddiye almamıştım. Şimdi de masonların görevlendirildiği gibi bir yazı yazmışsınız.
    Sorularımı toptan sorayım bari.
    1) Hiç CERN e gittiniz mi? Ya da giden bir fizikçi ile konuştunuz mu orada yapılan çalışmalar ile ilgili?
    2) Hiç mason tanıdığınız var mı? Ya da mason tanıyan bir arkadaşınız. Ne yaparlar, toplantılarında ne konuşurlar?
    Bence tam vakıf olmadığınız konularda sağda solda yazılan aslı astarı olmayan yazılara itibar etmeyiniz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    benim tanıdığım ingiliz bir fizikçi vardı cern de parçacık fiziği çalışan.Gayet normal, inek diyebileceğimiz bir insandı, mason, fason mu gizli proje vs hepsi hikaye.

Sayfa 393/996 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •