evvelki gece şehrimizde (istanbulda) hissolunan hateket-i arzın istanbul ve galata ciheti rıhtımlarınca bir güna hasarı mucib olub olmadığı anlaşılmak üzere rıhtım kumpanyasının dalgıçlar vasıtasıyla icra ettirdiği muayne neticesinde her iki rıhtımın dahi duçar-ı zarar olmadığı tebeyyün eylemiştir.
6 ocak 1898
bahr-i siyah (karadeniz) boğazı istihkamat-ı şahenesinin münasib mevkilerine elektirik feneri tayin kılınmak üzere iktiza eden keşfiyatın icrası için telgraf nezareti tarafından bir heyet-i fenniye boğaza gelip yine evdet etmiştir (dönmüştür)
6 ocak 1899
not:
yukarıda koyduğum tüm tarihler 6 ocak 1898 değil,
1899 olacak tek tek düzeltmiyeyim.
 Sadık Üye
					
					
						Sadık Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						sevgili cefaks ağabey, hisse ismi vermeden size bir soru sormak istiyorum. Daha önce bu konuya değinmiştiniz ancak hatırlayamıyorum detayını ( çok uzun zaman olmuştu)
bir hissede emeklilik fonları ve yatırım fonları alım yapıyorsa bu iyiye mi işarettir ? yoksa kötüye mi? aynı zamanda citi satım yapmış doçe alım yapmış (son 1 aylıkta)
Yer İmleri