Sayfa 807/1001 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. GARAN/USDTRY haftalık

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Koc su kullandigini otomatik sisteme gecir backtest yap . suan bakiye 0 dir bunu soylemeye calisiyorum . Sen manuel olarak buna gore islem actigini soyluyorsun ama bende sana sunu yeniden soluyorum senin bu grafiginde Al ve sat sinyalleri urettigin yerde acmis oldugun islemlerin cogu zararli kapanir ama sen bunu anlamak istemiyorsun .
    + Senin sinyal aldim dedigin yerlerde barin kapanis fiyatini degil tepe noktasini aliyorsun yada gonlunden o bar icerisindeki hangi rakam gecerse

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    7.97 den sonra sattırmış evet.
    başkalarının 15 diye aldığı yerlerden.
    şimdi dip yaptığının da emaresi burada.
    görebiliyormusun.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. "Smart" kişiler bir şeyin nasıl ters gideceğini en ince ayrıntısına kadar hesaplar ve genelde aksiyona geçmezmiş, "Bold" insanlar da nasıl iyi olacağını en ince ayrıntısına kadar hesaplarmış ve aksiyona geçermiş.

Borsada risk almadan ortalamanın üstünde kazanılmıyor, ama yanlış tarafa risk alınca da daha fazla kaybediliyor. Bu short için de long için de geçerli.

Ben genelde yükseliş tarafındayım, alacak bir şey bulamadığım zaman aslında short zamanı olması lazım. Holdingler, bankalar nispeten uygun gibi ama ülke riski kafa karıştırıyor.

https://youtu.be/wM82hE6oimw?t=70
    The Secret to Getting Anything You Want in Life given by Jennifer Cohen | Jen Cohen | TEDxBuckhead

Genelde Murphy kanunları da işliyor.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Murphy_Kanunlar%C4%B1
    "Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir."
    "Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir."
    "Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
    "Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
    "Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır."
    "Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."
    "Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekir."
    "Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir."
    "Çözülen her problem yeni problemler yaratır."
    "Her şey yolunda gidiyorsa, kesin bir terslik vardır."
    "Bir şeyle fazla oynarsanız, onu bozarsınız."
    "Bütün bir dönem kusursuz çalışan hesap makinesinin, matematik sınavında pili biter. (açıklama: her ihtimale karşın, beraberinizde pil taşırsanız, o da bayat çıkar)"
    "Hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir."
    "Piyangoda para kazandığınız gün, ölümünüze fazla kalmamıştır."
    "Bir şeyi anlayamıyorsanız, içgüdüsel olarak doğrudur."
    "Bir kişiye "Masa boyalı, sakın değme!" derseniz, size inanmadan önce mutlaka masaya dokunacaktır."
    "Eğer kendinizi iyi hissediyorsanız, üzülmeyin geçer." [2]
    "Aradığınız bir şeyi en başından değil en sonundan aramaya başlayın.
    "Anlattığın bir şeyin dinlenme ihtimali, anlatma isteğinle ters orantılıdır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Allah'ım sana geliyorum..
    Duygulandım..
    60 bin puamdan olan hala laf ediyor gene irrite oldum..
    Herkese günaydın..ne beyin fırtınası olmuş öyle harika mükemmel yazılar..
    Çalı arkası yazmış..
    Ayrıca.. Forum bilgileri Koç'un bilinmeyen sistem eleştirisi ve kendi sistemini anlamaması ile dolmuş...
    Boşa çaba..
    Sistem kurabilen insan insanlar yanıltmak için değil korumak için yazar zaten kazanır..ben öyle yapıyorum..
    Yanıltmak için yapılmaz sistem..
    Özetle atılan bazı güzel mesajlar geri de kalmış..
    mükemmel paylaşımlar msci takip eden paylaşımlar dolar bazlı ciro net sermaye ve kar dolar bazında bakılması aynı ben... 5 cent BIST değerlemesi mükemmel bir anlam ifade etmiş..
    Çoğuna katılıyorum..
    Ama bu foruma isarla yazdığım tek şey..tepeden değil oluşan trendde shortta kalmak...
    Aynı boğa da spotta yaptığımız gibi ilk emare yansın oradayız..
    Yani her tepeye short vuran parası varsa illaki bir düzeltme yakalar ama bu düzeltme de düşüş yönlü teyit oluşacak mı mesela 1 aylık düşüş trendi yakalanacak mı.. üstünde durmaya psikoloji yetecek mi..
    Bademlerle ters işlem zordur.. unutmayın.. vardır planları..
    Son olarak koç sen sadece yaz analiz yapma kardeş..sen sadece yaz ki ben bazı seylerden emin olalım...
    Garan işine gelirsek viop da stopsuz işlem yapan palaya düdük olur kendisi bunu tecrübe etti..
    Ama.son mesajlarda herkesin mesaj atmasına sevindim...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Ben palayı azıcık tanıyorsam boğaları da bindirir hafta başı şort trenine sonra hep beraber mezbaya.

Dikkatli olun.
    Guzel bir tespit. Bende oyle olacagini dusunuyorum.
    Bu hafta basi ustadi, acemisi herkes duzeltme bekliyordu. Bende acikcasi teknik bir duzeltme bekliyordum.....Biraz short actik. Zararla kapattik. Spotta hala long devam.

KCHOL, Aselsan, Isbank gibi Bazi gozde X30 kagitlari geride kaldilar. Geride kalan bu tur X30 kagitlarida yukari yonlu hareketlenirse endexin daha yolu var demektir.

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    X30/USDTRY haftalık

Aynen..

Xu100 grafiğine bakıp 2.1 $ direnç amaaa diye cort cort diyen böğürtlen reçelleri

Xu30 da cort açtıklarınin farkina gelen margin SMS i ile farkındalık aydinlanma yaşayacaklar

Graf budur. Tebrikler

CiciBebe Guest
    Twitter Trump hesabını kapatmış öyle biri artık yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    büyük paranın trump'la işi bitti...wc kağıdı gibi kullandılar ve sifonu çektiler...yargılanıp hapse atılmazsa iyidir...

Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Twitter Trump hesabını kapatmış öyle biri artık yok..

Sayfa 807/1001 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •