Sayfa 818/1001 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: Viop - XXIX

Bekleyelim bakalım..

Ya ben gerçekten anlamıyorum bir insana sen bunu yapma nasıl diyebiliyoruz? Böyle bir hakkı kendimizde nasıl görebiliyoruz? O kişiye neden engel oluyoruz. İnsan çocuğuna bile engel olmamali. Varlgina saygı duymalı. Hep aynı muhabbetler. Hep aynı ithamlar. Koca koca insanlar çocukların bile yapmayacagi şekilde davranıyor.

Nasıl olsa habere tok insanoğlu ama piYasalar bambaşka..

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Belki de insanlarla arasindaki tek iletişim aracı bu olmuştur. Lütfen birilerine engel olmayalim. Kimsenin haddine değil ne yapıp yapamayacagimizi söylenmesi. İç dunyasini hayatını bilemeyiz. Ki burda anlamsız paylasimlarsa bulunanlar var ama adı üzerinde paylaşım. Sn karar-ani çok doğru söylediniz. İnsanlar konuşmali. Şu an geldiğimiz noktada herkes susuyor. Konusanlarda sussun istiyorlar. Böylelikle birbirimizden günden güne kopup yanlizlasiyor ve karamsarlasiyoruz. Lütfen herkesi kendi halıne bırakalım. Rahatsız olanlar engellesin yazdıklarını görmesin. Ama burda yazma demesin. Hakkımız yok buna. Gerçekten belki de hayatla bağı bu forumdur. Kesmeyin.
    hani kahvane muhabbeti diye bir söz vardırya.. burasınıda kahvane muhabbetine dönderebiliriz. hem tadından yenmez ciddi olarak desteğe ihtiyacı olan uzman görüşlerini dikkate almalı. niye gelip geip buralara sürtünüyor. tanıyormusun burda bir kişiyi? ne yapar ne eder ne yer ne içer biliyomusun? hadi kafede garsonsa olamazmı? kavur şurdan on porsiyon cons bayım benden tamam tamam... ama şakire yoook...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Teknik görünümlerle uyumlu niteliği olan taze ve temeli etkileyecek haberler var mı, kısa orta uzun vade hedge farkmaz style ?.
    syn bayım öncelikle geçmiş olsun...... ceza ve poz gereği......seni sitenin bir numarası olarak görüyorum kendimce.....nasıl bu kadar terste kaldın inanamıyorum....

u 30 hisseleri bu kadar dik dururken sizin şort ısrarınız beni şaşırtıyor....

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hani kahvane muhabbeti diye bir söz vardırya.. burasınıda kahvane muhabbetine dönderebiliriz. hem tadından yenmez ciddi olarak desteğe ihtiyacı olan uzman görüşlerini dikkate almalı. niye gelip geip buralara sürtünüyor. tanıyormusun burda bir kişiyi? ne yapar ne eder ne yer ne içer biliyomusun? hadi kafede garsonsa olamazmı? kavur şurdan on porsiyon cons bayım benden tamam tamam... ama şakire yoook...
    Evet sizin bir insan olduğunuzu biliyorum ve bu yeterli.

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Evet sizin bir insan olduğunuzu biliyorum ve bu yeterli.
    köyünden ama dünyalı hemde yerlisi
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. son bir haftadır açılışta ortalama 1000 puan yukarı... 1500 aşağı.... 2500 puan tekrar yukarı... bu hafta böyle işledi rakamlar ortalama....

Sayfa 818/1001 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •