Buraya Yonca 7 olacak diyende geldi , 5 olacak da diyen geldi gelir burası forum , yalnız bu fiyatların karşı bacağını savunan da olacak benim gibi 6.70 yonca grafı paylaştık burada , ama hedefimiz değişik yukarı rakamlar diye tahta da yatmadık kar al sat yaparak bir nevi sağa sağa hareket etmeye çalıştık , hem aşağı hem yukarı giderken.Benim için grafımdaki tepe gördüğüm banta kadarda böyle , çok büyük olumsuzluk çıkmadığı sürece.
imkan olsada piyasadaki her oyuncunun birbirlerinden ne kadar farklı yöntemleri olduğunu görülsede, artık bu, o öyle değil böyle gibi tartışmalar son bulsa. maalesef öyle bir imkan yok ve bu hep böyle devam edecek. doğru değil ama. heleki konu sistem olunca hiç doğru değil...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
[QUOTE=Mykskstar;5071949]Ekim ayı gibi ereğlide 7 liradan 10 liraya geldi gidecek yeri yok gibi paylaşımlar yapmıştınız diye hatırlıyorum ereğlide muhtemelen yanlış hatırlıyorumdur. 9,95 den aylık alımı mı yaptığım Bi gündü.. Dediğim gibi muhtemelen yanlış hatırlıyorumdur
sn Mykskstar;5071949] yukarda alıntıladığım siyahlar sizin ifadeleriniz
Hangi dediğinize inanıcaz iki alıntılama size ait , sizin sıkıntınızı ben anlıyorumda gerek yok bu muhabbetlere ben yazmadığımı ve hatırlamadığımı söylüyorum.Siz bulun getirin ama işi algıya döndürürseniz o yakışık almaz , sonra ben kopunca iş farklı yönlere gidiyor.
Ha sizin bunların niçin yazdığınızı biliyorum , biz forumlarda çok çok kişiler tanıdık , kimin neyi niçin yazdığından tutun neyi niçin ortaya yazdığına kadar özet geçeriz sıkıntı yok .Ha herşeyi bilmek zorundada değilim .
şimdiye kadar burda kimse kimsenin sistemini onayladığını hiç görmedim. herkes ben diyor başka bişey demiyor. keşke gerçekten o sen olsan nerdeee...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Acıkça söylemem gerekirse, burda 6.70 lerden yarımkebce yonca aldığım zaman yazmıştım belki hatırlayan vardır, tabii o zamanlar öldük bittik krizciler cirit atıyordu, her neyse lafı uzatmayım 7.20 lerden malı ucuza kaptırdık daha sonra bir iki defa alsat yapsakta elde fazla tutamadık. yani demek istediğim bu işler birazda nasip işi.
Şahsen ben yoncanın tekrar 10 üstüne çıkacağını o zamanlar öngörememiştim.
Borsada hiçbir zaman asla ve asla demeyecen, herşey olur![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bu borsa gün gelecek bi gün dönecek, ne zaman olur hangi seviyeden olur, orasını bilemeyiz.
şimdilik ralliye devam
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri