usdtry de 7,40 da long alsammı dedim, anında korktular. 7,40 ın altına indirdiler.

Ocak vade short ların tamamı kapandı. Şubat orta vadeler duruyor.
Ocak vadeyi gerektiğinde, güniçi long alıp satma amaçlı kullanabilirim.

ons da hala şaşkınım, çing pin aradı "affet abi" dedi. Avrupalılar, asyalıları onsu yukarı çekerek cezalandırır dedim ama onlarda yemedi. abd de kendilerini cezalandırır diye korkmuşlardır. ons da vur kaç yapayım dedim ama ilk yumruğu ben yedim. Biz kapalı iken asya seansında düşmesi kötü oldu. El kol bağlı bekledim.

biden ın ne diyeceği biliniyor gibi. Fiyatlara girmiş olmalı. Farklı söyleyeceği şeyler sürpriz olur.

Bu akşam gözler Powel da olacak. Global para piyasalarını yükselten, abd de hisse ve emtia balonlarını oluşturan, FEDin verdiği aylık 120 milyar USD ve ECB nin verdiği aylık 60 milyar avro. Para piyasalarına haketmedikleri paraları pompalayarak, beleş servete kavuşturuyorlar.

Kuralımız neydi.

ÜRETMEDEN CEBİNE PARA GİRİYORSA, BU PARA MUTLAKA VE MUTLAKA TOPLUM İÇİNDEKİ DİĞERLERİNDEN ÇIKAR.

1970 den beridir abd de, 2008 den beridirde her yıl artarak avrupada finansa para yağdırılıyor.
abd ve ingiliztere nin sokaklarda yatan aileleri meşhur.
Bu evsizlere fransız ve almanlarda eklenecek. 20 yıl sürmez izleyin. Devletler için 20 yıl kısa süredir.