Sayfa 387/607 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Brüt takas açığa satış yasağı gelmiş 1 ay,,,çok iyi oldu bugün ki isle!lerden belliydi özellikle sabahki işlemler de,,garanti yatırım 25bin lot satmis,, tahtayı bombalamis adeta

2.  Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    Brüt takas açığa satış yasağı gelmiş 1 ay,,,çok iyi oldu bugün ki isle!lerden belliydi özellikle sabahki işlemler de,,garanti yatırım 25bin lot satmis,, tahtayı bombalamis adeta
    balinalar brütü koz olarak kullanırlar hissseyi çıkartacaklarsa işleri kolaylaşır hisseyi düşüreceklersede rahat rahat düşürürler.brüt sayesinde çimbetonda 7 ocakta 346 dan şimdi 493 tl olmuş brayt da 8 ocakta gelmiş 520 fiyat şimdik ifiyatı 504 tl .brüt sonunda jantsanın eski zirvesini geçeceğinden şüphem yoktur.

3. Bundan öncede burute girmişti primli cikmistik Burada da bilinçli işlemlerle burute sokuldu karlı şirket burute girmesininde zamani ilginç bilanço genel kurula yakın zamanlar ben kafamdaki rakama kadar bekleyeceğim tabi bu borsa suprizlerede olablir herkesin kararı kendine etkilenmemek gerek

4. Bu kadar artmasının nedeni ne patron istedi diye mi

5. İhracat yapan fazla borcu olmayan hatta kadasinda tl ve doviz olan otomobil sektorunde isker su anda fena degol ayrica dusuk sermaye v.s ne

6. merhaba jants severler uzun zamandır jants severim ama sayfayı yeni takibe aldım bütün ortaklara selam

7. Aleyküm selam hoşgeldin favarol 🙋🏻♂
     Alıntı Originally Posted by favarol Yazıyı Oku
    merhaba jants severler uzun zamandır jants severim ama sayfayı yeni takibe aldım bütün ortaklara selam

8. asiri abarti cikti ilginc

Sayfa 387/607 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •