Sayfa 182/1004 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bütün gün laf sokan sensin millete.. her gün yüzlerce mesaj.. neden üstüne alınıyorsun.. arızamısın sen.. kendi işne bak.. birz mesaj sayını azalt ki foruma biraz saygı göster..
    sen de millete genius falan diye laf sokma aptal mı sanıyorsun bizi hayırdır.!!
    ne derdin senin.!!
    saygın olsunmuş senin işine yaramasa da bir çok mesaj geliyor ne yani malum şahıs gibi bozuk türkçe ile birşeyler mi yazalım anlamsız..!:!:

2. Dolardada yapay bi baskı var.. Fiyatın olması gereken fiyatın buranın çok üstünde olduğu bu forumda çoğu kişi tarafından defalarca söylendi..

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Ayı piyasası nedir, kar realizasyonu nedir, düzeltme nedir bilmeyenler de vardır illa ki..
    Yeni gelenler ya da vakti olanlar dinleyebilir..
    bir yayın buldum ilk 4-5 dk. kafi olur sanırım..
    şurada yüzde 5 düşsek düşüş trendi başladı diyecekler de vardır mutlaka..

https://www.youtube.com/watch?v=ckiVqeNwW-s
    diyenler oldu zaten .!!
    tek sıkıntı bunun uzun periyotlara yansımadan borsayı batırmaları

4. tav %6'yı buldu... pegasus 4'u zorluyor... acılısta favorı olan sıse 5'ı gecmekte zorlandı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Evet yükseliş devam ediyor. Ama 80 binde nasıl bir korku ortamı varsa şu an tam tersi bi ortam var.. Ve bu çok tehlikeli bi durum..fiyat yanılsaması diyelim buna.
    Yanlış anlama..
    BOĞA tuzağı desen anlarım..
    Ama AYI piyasasında HENÜZ değiliz..

Dünkü nisbeten hacimsiz yükseliş birde bazı hisselerde yangından mal kaçırmaya benzeyen hareketler bana da dönüş mü olacak diye düşündürüyor..
    Hatta geçen de yazdım buzun üzerinde çatlamalar mevcut diye..

Ama AYI olması için ortalığın kan gölü olması lazım..

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Dolardada yapay bi baskı var.. Fiyatın olması gereken fiyatın buranın çok üstünde olduğu bu forumda çoğu kişi tarafından defalarca söylendi..
    abi sana göre de herşey yapay yav..arkadaş organik olan nedir sadece short yapmak mı.!!

hakikaten şaka .. eleman bir günde yüzlerce mesajla forumu sabote ediyor, yeter biraz saygılı ol. ne olacağını bilmiyorsun. net..kimse bilmiyor. okuduğunu anlamayı öğren ilk önce..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    niye erken çıkılıyor abi çok mu kontrat aldın.!!
    yerler kaygan vur kaç ,
    Sağa biliyorsan 2 kere sağ benim oyunlarımda,
    Saatlik tam al vermedi zayıf gözüküyor bu yüzden duruma göre değerlendircem.

Sayfa 182/1004 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •