Sayfa 204/1004 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Hayırdır bu laf bana mı..net konuşun ki bilelim..
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    vay arkadaş kuscam artık....1...burası hısse topıgı degıl....hıssecıler için özel başlık var...2.sabahtan aksama aynı mesaj...bıktık usandık çok bılıyorsan aç bı başlık ötede müritlerıne yaz o kadar kişi uyardı....ben şikayet edersem....1 hafta ceza almazsın...
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    vay arkadaş kuscam artık....1...burası hısse topıgı degıl....hıssecıler için özel başlık var...2.sabahtan aksama aynı mesaj...bıktık usandık çok bılıyorsan aç bı başlık ötede müritlerıne yaz o kadar kişi uyardı....ben şikayet edersem....1 hafta ceza almazsın...
    Adamın suçu yok. Buraya yazmak için ne diploma ne de akli denge raporu aramıyorlar. İsteyen üye olur adını soyadını günde 10 bin mesaj şeklinde atar modunda forum... Yöneticilerin oyunagelen adam ve cons gibileri uyarması, yahut göndermesi lazım...

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hayırdır bu laf bana mı..net konuşun ki bilelim..

net konusmaya gerek yok...mesaj atabılırsınız ...ancak sureklı sort dıyenlere kucumseyıcı konusmak yanlış...sen fıkrını yaz...ama yönlendirme yapmak yanlış....adamlar zaten para kaybetmiş ümitleri düşmesı sen çıkıp dalga geçip duruon...bu kesınlıkle yanlış....ver rakamını yeter....zaten herkes takdır eder...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. Hadi bakalım hazırlayın zemini..
    Vurun bakalım..
    Biraz ayıktırdık ise bana bu bile yeter
     Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Adamın suçu yok. Buraya yazmak için ne diploma ne de akli denge raporu aramıyorlar. İsteyen üye olur adını soyadını günde 10 bin mesaj şeklinde atar modunda forum... Yöneticilerin oyunagelen adam ve cons gibileri uyarması, yahut göndermesi lazım...

5. Güzel abim net belirttim..
    Asıl algı yapana gaz verene lafınız yok bizim.odağa aldığım adama attığım mesaja lafınız var sende haklısın arada olan sizlere oluyor..
    Ne diyelim gelmeyiniz oyuna ...
    Sizde haklısınız..
    net konusmaya gerek yok...mesaj atabılırsınız ...ancak sureklı sort dıyenlere kucumseyıcı konusmak yanlış...sen fıkrını yaz...ama yönlendirme yapmak yanlış....adamlar zaten para kaybetmiş ümitleri düşmesı sen çıkıp dalga geçip duruon...bu kesınlıkle yanlış....ver rakamını yeter....zaten herkes takdır eder...

6. Şimdi dax sevimsiz dolar endeksi saplagi tokadı yedi malum dolar biras güç kaybetti..
    Vix de açık ve düşüşe geçiyor
    Birleştirin taşları..
    Sonuç.........

7. Bir de şunu diyeceğim kendini benim yerime koy ...
    Empati...
    Kolay gelsin..

1715,Xx her kademesine itinayla döşemekteyiz..

Sayfa 204/1004 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •