Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
Yaklaşık 2 aydır irili ufaklı olacak şekilde iyi puan topladım. Non linear sistemler ve grafiklerle evet. Ancak son 1-2 haftadır artık portfoy karı patinaj çekip nötr ile hafif eksiyse veya hiç kar etmemiş olana cepten zarara başladıysa oyunu bir müddet için terketme zamanıdır benim pencerede. İnat edildigi takdirde tahsilatı toplu yapıyorlar. Hiçbir güç piyasadan güçlü değil.
Bahsettiklerim spot viop tümü için geçerli. Gerektiğinde kenarda duramayanı harcıyorlar bariz. Faiz benim için ışıl ışıl parlıyor. O yüzden bir müddet nema+flat iyidir

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende benzer durumdayım 5 ocaktan beri 3 işlem yaptım overall zararda. Diyeti ödedik
Böyle piyasaları sistem kurarken planladığım için şöyle bir kod yazmıştım atıyorum bir zirve yaptı ve aşağı süzüldü ve short verdi sonra geri long sinyali gelmiş olsun. Zararla kapatıp longa geçiyoruz sonra tekrar mini tepe yapıp short veriyorsa diyorumki pala bizi z***.

Sonra diyorumki Son 500 bara bak ve son 20 bara bak. O 20 bardaki 1 bar 500 bar içindeki en büyük var mı cevap evetse o bar(zirve) referans al onu %0.5(isteyen farklı değer yazar) geçene kadar long verme shortta kal... bu şekilde piyasa testere ise en azından vakit kazanır viop spot eşleşme faizi cebe kalır.
Diplerdeyse long için bunu yapıyorum.

Bunu duyan pala 0.51 yapar bizi daha kallavi zarara sokar şimdi.d

Yatırım tavsiyesi değildir.