Sayfa 401/1004 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Viop - XXX

SPOT (endex + %2 yaptığı takastan bir farkı yok aynı oyuncular aynı taraftalar)

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hayır aşırı kontrollü bir piyasa diyorum..
    KY ye kazandırmamak üzere..
    Milleti stoplatmak üzere kurulu..
    Her 2 yöne de dikkatli olmak lazım..
    Dediğiniz kaldıraçlı piyasa için yatay trendlerde uygun.. Ama piyasada bi yorgunluk bi isteksizlik 2 haftadır belirgin bi şekilde var.. Bi 10 15 bin düzeltme bence çok daha sağlıklı olur..ama dediğiniz gibi garan, akbank, bimi alsa endeksi artı bile yapabilirler bu güçleri var

endeksin bugun düzelip artıya gecmesi muci,zeye baglı agır hisseler yuzde 2 ekside burdan almazlar bugun boyle gider artık

4.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    bozkurt reis seninle aynı tarafta olupta kar ettigimiz görülmüş olaymı heleki ikimiz aynı taraftaysak borsanın terazi dengesi kayıyor diger tarafa
    Sen sistemli çalışıyorsun diye hatırlıyorum halis abi, terste kalmaman lazım ama sanırım makinanın orasıyla burasıyla fazla oynuyon benim gibi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Şöyle diyim..
    Arzum un halka arzına katıldım..
    7 tavan mı çekti verdim tavandan 31 aralık günü..
    Geçen konuştuğum bir özel bankanın serbest fonu son 1 ayda müthiş bi getiri elde etmişler..
    Hayrola dedim ?

Fon yöneticisi arzum un halka arzına katılmış..
    Fon büyük de olduğu için biraz kıyak geçip yüksek mal vermişler..
    7 günde nerede ise yüzde 100 getiri olduğundan ötürü de fon un getirisi son 1 ay da faizi 2 ye 3 e katlamış..

Kesin di tavan tavan gitmesi dedi bankacı..
    Tebrikler kazancınız için.. Ben arzumun mali yapısını beğeniyorum ama halka arzlarda adaletsiz dağılımı protesto ettiğimden girmek uygun değil.. Bi çok halka arzda aynı mağduriyet oluştu

aynen oyle oluyo reis makinanın sagı solunu kurcalamasak elimiz ayagımız rahat dursa şır şır akışını izleyecektik

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Tebrikler kazancınız için.. Ben arzumun mali yapısını beğeniyorum ama halka arzlarda adaletsiz dağılımı protesto ettiğimden girmek uygun değil.. Bi çok halka arzda aynı mağduriyet oluştu
    Kazancım büyük olmadı..
    Öyle tebrik edilecek bimiktar değil..
    Hem elimde az bi nakit vardı..
    Hem kredili alıma izin vermediler..
    Hemde yüzde 5 mi ne verdiler..
    Millet 500.000 girmiş..
    25.000 lik mal verilse en azından 1 haftada 20.000 kar yazanlar var..

Tam bir çılgınlık durum hakim piyasada..

Bu arada yukarıda bahsettiğim serbest fon 50 milyon luk bi fon..

ARZUM da 4. yada 5. tavanda 30 milyon lot alım bekliyordu..
    600 milyon tl yani..
    Bu para nın çok daha azı ile cem petkm e 2 tavan çektirdi..

Dün NUHCM tavanda 370.000lot vardı..53tl hisse..

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Altın in sitesinde bile hisse konuşuluyor. Bu borsa daha nereye gidecek çok merak ediyorum. Talepsizlik yüzünden de facto gibi firmalarının halka arzı ertelenmişti. Şimdi herkes ne idüğü belirsiz halka arzlara girmek için birbirini eziyor.. Bugün 5 kişi ı ışıkplastik in halka arzına katılmam için para göndermeyi teklif etti.. Çok absürd rezalet bi dönem
    Hocam bu yeniler her yere yayılmış durumda, benim etrafım full yenilerle dolu, fazla müdahale etmiyorum kendilerine çünkü para konusu olunca insanlara bulaşmamak lazım. Al demiyorum sat demiyorum. Sadece bak dikkat edin batırırsınız parayı diyorum, tabi onlarda bana, yok abi sağlam kağıtlarda alıyorum satıyorum diyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, herkesin bir düşüncesi var, saygı duymak lazım ne diyelim.

Sayfa 401/1004 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •