Herkesin 2 gözlerinden öpüyorum,, sizlerle şimdilik vedalaşıyorum.
Blok tıme now...!!
Herkesin 2 gözlerinden öpüyorum,, sizlerle şimdilik vedalaşıyorum.
Blok tıme now...!!
dususun bana gore tek aciklamasi vadeli hisselerde gordugum hsbc ve tacirlerin short pozizyonlari bi kismini bugun kapatmislar yarinda kalani kapatirlar duser yatay gider yukselir artik ne bulurlarsa..cete gibi bunlar spot piyasada garanti yapi meri is vadeli hisse tarafta hsbc tacirler onb hem buyuk hirsizlar hemde cok profesyoneller aylardir ayni durum devam ediyor...herkimse bunlar artik ve bunlar oldugu surece yabanci adim falan atmaz bunlarla bas edilmez kuyruklari dara geldimi imkb baskanligi spk takasbamk devreye giriyor kurtariyo..bu cambazlarla ayni ipte oynamak buyuk marifet ister
hepimiz az buçuk dalga hareketine takılıp para kazanma derdindeyiz, çoğunuz benden daha tecrübelisinizdir, ama şunu da yazayım, XU030 için 50 HO ortalamayı dikkate almakta fayda var, şuan 50 günlüğe aşırı yakın durumda, orayı kırarsa 1480-1500'e kadar tutulmaz bu melet, bugün olanlara hepimiz şahidiz, long açanlar ya da açacak olanlar dikkat etmenizde fayda var
ConSenSus SenSor iyi 1 VİOP çu,onuda fazla üzmeyin.
sn Cons biraz daha şifresiz yazsa çok faydalı 1 kişilik,kendisine saygı duyuyorum,VİOP u sayesinde başarmaya çalışıyorum.(şifreleri çözmek zor oluyor ama olsun)
ytd
Yer İmleri