Originally Posted by
Fqc77
Selamlar arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
15 yıldır takip ederim,4-5 yıldır yazmıyorum,daha önceleri madenci67 olarak yazardım
Şunu diyeyim sizlere son 2 ayda xu100 140 binden Shortda yakalandım,Milyona yakın param sıfırladı Sayılır,bir o kadar para ekledim,Bu hafta çok şükür zarar çıktı 4 günde.Akşam itibariyle,geceye short kaldım 1588 den,paranın %70 ini pzt spota geçicem
Bunları neden yazdım diye sorabilir bazı arkadaşlar,Hem durumun nereden nereye gelebileceğini ve gidebileceğini bilmeyenler farkında olmasını gerektiğini hatırlatmak için
Şimdi gelelim piyasanın yorumuna
Spot:
Bu hafta bugün -492 milyon para çıkışı ile 1 milyara yakın çıkış oldu geçen hafta yaklaşık -500
Berat A. Gittikten sonra haftalık ora çıkışları ve girişleri geçen hafta paylaşan bir arkadaş vardı oradan bakarsanız zaten 109-158 arası çıkışın ne kadarını verebileceğimizi görürüz
Viop:
Pasta ne güzel bozuluyordu ki TEB alıma geçmiş 1 hafta sonra,aşağı inerken toplar biriktirir diye düşünüyorum,yerine koyacağı verdiği 40 bin kontrat daha var,aps düne göre artmış aşağı yönü destekler
Dow:
Bu kadar aşağı yukarı yapmasının sebebi,shortçuları dökmesi gerekmesi ,30100 altında 29200 ilk destek 26500 %38,2 fiibo düzeltme seviyesi,tim göstergeler aşağı yönlü kırılım bekleniyor,146,5 altında ilk destek 139 olarak görüyorum yukarı gidecek olursak tepki olarak max 151.xxx viop için 163,xxx
Günlük yaklaşık 10 bin kontrat işlem yapıyorum çok yorduğu için artık pzt DEN itibaren biraz azaltacağım
Bu forumu okumak güzel hepiniz değerli arkadaşlarsınız,daha detaylı çalışma yapıp haftasonu sizlere ileteceğim dostlarım
Ama siz siz olun yazı tura atar gibi rastgele birilerinin gazına gelerek işlem yapmayın,okuyun analiz edin kararı siz verin
Ytd
Hadi 20 de benden...165 belkim...
Ayu lar duymasın,işbirlikçilikten beni yargılarlar...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri