Sayfa 149/1009 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Süper bono söylentisinden haberim yoktu, gittim 39 gün bagladım dün.
    Umarım pişman olmam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Merhaba,

Hazine’nin ihracı ile ilgili duyuru ekte olup,

3 yıl vade, 2.80% ile EUR Dibs ve kira sertifikası ihraç edilecektir. 3 Şubat 13.30’a kadar talep toplama yapacağız.

Bilgilerinize sunarız,

Garanti Bankasi ozel bankacilik biriminden...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. süper bono nun bir faiz durumuna bakalım aynı zamanda vadesi ne olacak bir görelim.

aksi takdirde 6.70 tl nin altında dolara full girmek gibi bir niyetim oluşuyor.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    şahsen ikinci el araba fiyatlarında düşüş değil çöküş bekliyorum. pandemi nedeniyle toplu ulaşımdan kaçınıldı. negatif faiz ve kur şoku ortamında hem ihtiyaç hem araç tedarik sorunları nedeniyle alıma yönelindi ve fiyatlar uçtu. 45-50 yaşlarında biri bana geçen yaz "asla düşmez, ben hayatımda araba fiyatlarının düştüğünü görmedim" dedi. hayatında kaç tane pandemi görmüş acaba.... hayatında hiç ikinci el araç fiyatının sıfırının çok üzerinde olduğunu görmüş mü.
    araçlar sıfır fiyatına göre değerlenecektir. Sıfırları da hangi marka kaç adet hangi fiyattan anlaştı bunu bilmek lazım. Ayrıca elektrikli araçlar da ÖTV zammı geldi dün gece itibariyle.

5. Merkez bankası merkez bankası gibi davranmaya başladığında olanları görüyoruz umarım nazar değmez

6. Birileri doların düşüşünü isterse bahane her zaman bulunur. Bizler sadece bir milletin nasıl soyulduğunu izliyoruz.birileri servetlerini 2 ye katlıyor.hala anlamadınız mı herşey büyük sermayenin kontrolünde yapılıyor bizim izlediğimiz Kişiler sadece birer maşa

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Merkez bankası merkez bankası gibi davranmaya başladığında olanları görüyoruz umarım nazar değmez
    MB nın bütün alt kadrosu aynı iken sadece başkanı değişmişken NEDEN birden bire 180 derece döndüler..
    a. Birileri hakkaten reis i kandırıyor du..Yani öyle herkesin sandığının aksine reis herşeyden haberdar değil..
    b. Değişen hiç bişi yok 2018 faiz artırım sürecinin aynısını yaşıyoruz..

Bağrış çağrış yap..Faizleri zorlama yollarla düşür..
    Dolar zirve üstüne zirve yaparken , biz galiba yanlış yapıyoruz deme..üzerine benzinle ateşe git..
    Sonra hiç bişi olmamış gibi 10 puan faiz artır..
    Borsa çoşsun dolar çakılsın..

Boğaziçi nin dediği gibi bu işler artık bana ayarlı gelmeye başlıyor..
    bu 2016 dan beri döndükleri 3. tur..

8. Maksat olabileceği en uç noktalarda iki yönlü işlemle Servet transferi. Şimdi paraları bist ve mevduatta.şimdi kur en dibi görmeli ki en ucuz maliyeti yapabilsinler. Ne yani yoksa ekonomiyi mi düşünüyorlar sanıyordunuz.

Sayfa 149/1009 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •